Velg språk:

Treg Windows Vista? Ikke la en treg Windows Vista sinke deg. SLOW-PCfighter kan hjelp!

Hvis du fortsatt bruker Windows Vista og overveier en oppgradering til Windows 7 for å kunne ha nytte av forbedringer i hastigheten, må du også husk på at din Windows Vista må møte de økte spesifikasjoner til maskinvare som er nødvending for at den skal kjøre optimalt.For en brøkdel av kostnadene, SLOW-PCfighter vil tilbakestille Windows Vista til dens opprinnelige raske tilstand.

Last ned for Windows

Få din trege Vista skannet nå

Øk din effektivitet med en raskere Windows Vista

Har du i det siste hatt behov for en raskere Vista? Har du vist for stor tålmodighet mot din "late" Vista og håpet at den ville bli raskere igjen? Utallige faktorer kan forårsake at din Vista har en dårlig ytelse, og alle Vistaer kan bli tregere og tregere over tid. Få profesjonell assistanse med SLOW-PCfighter and få en rask Vista igjen!

Følg disse retningslinjene for å få en raskere Windows Vista!

Tre enkle steg:

Trenger du en raskere Vista? Forsterk din Vista og gi den større hastighet og utvid livssyklusen.

Last ned for Windows

Forleng livet på din PC med Windows Vista.

Skann din Vista nå

Hvis du leser dette, er muligheten stor for at du sitter foran en treg computer akkurat nå. Det er ikke din feil, men computere blir naturlig treg over tid etter som du installerer ny programvare og ellers utfører de daglige gjøremål.

Avansert teknologi tillater SLOW-PCfighter å analysere Vista, lokalisere og reparere feil som resulterer i en raskere Vista. SLOW-PCfighter identifiserer og fjerner alle inaktive registreringer i Vistas register, f.eks. ubrukelige programmer, installasjon av drivere, og ufullstendige avinstallasjoner.