Избор на език

Бизнес случаи със SPAMfighter

Прочетете за опита със SPAMfighter на нашите бизнес клиенти

Германският Червен Кръст, използва SPAMfighter като доставчик на филтриращи антиспам решения.

ГЧК е организация с важен статут и това я прави леснодостъпна, както за обществеността, но така и за спамерите. Като организация с хуманитарна насоченост, те нямат ресурсите, необходими за влагането в тежка ИТ инфраструктура и са принудени да търсят по-евтини алтернативи, за да се защитят от спам имейли, вируси и други подобни заплахи.

Прочетете цялата история тук

Подкарва се за минути, не е необходима конфигурация и поддръжка.

Продукти за сървъри

Museum Volkenkunde - Холандия

Museum Volkenkunde са избрали SPAMfighter, за да защитават своята ИТ среда от спам. "Най-голямата полза от SPAMfighter е, че решението не само предлага адекватна спам защита, но и включва глобалното SPAMfighter общество в борбата срещу нежеланите имейли. Потребителите, които получат нежеланo писмo, го маркират като такова. Ако достатъчен брой потребители на SPAMfighter маркират същото съобщение, филтърът ще блокира тези съобщения за всички останали потребители по света. Тези свойства, както и доброто съотношение на цена/качество, бе водещо за нашия избор на SPAMfighter", добави Taekema.

Прочетете пълната история

ID-Theftprotect - Великобритания

IDTP (www.id-theftprotect.co.uk) is one of UK´s leading Identity security firms with high profile customers such as BBC, Lavasoft, Xerobank and Sana Security. Identity fraud is the fastest growing crime in the world.In the US 9.9m people were affected in 2008, a rise of 22 per cent from 2007. Identity fraud is a growing challenge as individuals and businesses don't understand the risks nor do they appreciate how easy it is to steal someone's identity. Furthermore, individuals and businesses are not proactive to this growing crime - they only react when it has happened.

Прочетете пълната история

Антиспам решението в UMATES е SPAMfighter!

UMATES.com произвеждат чанти и аксесоари за лаптопи и е един от водещите производители на пазара - продуктите на компанията се продават по цял свят. Компанията комуникира предимно чрез имейли, затова е необходимо да има решение, което филтрира спама от нормалните имейли. Това спестява много време и помага да се избегнат вируси, злонамерен софтуер и други атаки. За максимална защите, UMATES търсеха продукт, който е надежден и сигурен, с висока селективност при блокирането.

Прочетете пълната история

UniFlip uses SPAMfighter - Spam filtering solution saves time and money for an online software service!

Някога имали ли сте нужда да качите онлайн брошура, католог или друг голям документ, за да предложите на вашите потребители вашите най-добри услуги? В това специализират UniFlip. UniFlip е професионален и гъвкав софтуер, който се използва от компании и организации в над 60 държави по целия свят. UniFlip нараства значително и клиентите винаги се връщат, за удобната и надеждна услуга.

Прочетете пълната история

Подкарва се за минути, не е необходима конфигурация и поддръжка.

Продукти за сървъри

Sensus

Sensus е изследователска и консултантска организация, специализираща в областта на достъпния уеб дизайн и разработка на технология, поддържаща информационни общества. Като разработчик и администратор на печелилата награди услуга RoboBraille, използвана по цял свят за превода на електронни документи на Braille и аудио файлове от хора, които са снамалено зрение или с дислексия, Sensus който предоставя ежедневно хилядите потребители на RoboBraille с бърза и надеждна превод услуга, са доволни от защитата на SPAMfighter срещу спама.

Прочетете пълната история

Филтриращото решение на SPAMfighter - добри новини за NZ News UK!

Уебсайтът на NZ News UK представя най-важните новини на широката общност от Нова Зеландия във Великобритания. Издателската компания бе лесна мишена за спамерите, като средното съотношение на спам съобщенията беше 5 спам писма на 2 истински. След инсталирането на сървър решението на SPAMfighter, NZ News UK повече не получава спам съобщения.

Прочетете пълната история