Избор на език

Продуктови прегледи на SPAMfighter Exchange Module

Прочетете прегледи на SPAMfighter Exchange Module от Microsoft Exchange експерти. Също така, разгледайте различни бизнес случаи с използването на сървър продукти на SPAMfightet тук.

TechRepublic
"SEM е постоянно развиващ се инструмент, който наистина се бори срещу спама и постига до 100% ефективност. И крайният резултат е... SEM е допълнение към вашия Exchange сървър, което си заслужава."

Подкарва се за минути, не е необходима конфигурация и поддръжка.

ExchangeServerPro
"Най-важното е, че блокира всичкия спам, който беше изпратен към сървъра, без нито един пропуск, по време на моите тествания."

PeteNetLive

"...изключително интуитивен, а основните правила са преконфигурирани и приложени..."

OutlookExchange
"SEM използва събитията за уведомяване в SMTP и индивидуалните хранилища на поща. Това означава, че ако SEM прекъсне работа, потока от поща ще продължи."

Winmag PRO
SEM спечели много важен тест, извършен от голямото холандско списание Winmag PRO, съпоставящ SEM с другите водещи продукти на пазара.

Подкарва се за минути, не е необходима конфигурация и поддръжка.

TechiesHelp

"Работя с MS Exchange от 16 години и съм използвал всички антивирусни и антиспам продукти. SPAMFighter е най-лесният за конфигурация и управление"

msexchange.org
"Софтуерът се инсталира и конфигурира изключително лесно, а новите функции ще спомогнат на организациите за ефективната борба срещу спама, предотвратявайки и фалшиво положителните резултати"