Избор на език
SPAMfighter

GroupWise Анти Спам

GroupWise mail server заслужава най-добрия филтър срещу спама на пазара и това без съмнение е SPAMfighter Anti Spam Server. Можете да инсталирате SPAMfighter на своя сървър или да използвате нашия hosted вариант. И двете решения са най-ефективните и лесни за използване антиспам филтъри за защита на GroupWise срещу спам и фишинг измами.
Разгледайте 2-та спам-филтъра по-надолу и защитете вашия GroupWise сървър за нула време.

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway обхваща 8,968,667 потребители от 238 държави. Когато определен брой хора маркират дадено писмо за спам, то веднага се премахва и за всички останали потребители на SPAMfighter. Това осигурява незабавана защита без конфигуриране и поддръжка.

Изпробвай безплатно за 30 дни

Прочети повече

Изтегли SPAMfighter

SPAMfighter Hosted Спам Филтър

SPAMfighter Hosted Спам Филтър е удобно за ползване антиспам решение за фирми, организации и индивидуални потребители, които имат собствен домейн. То защитава Вашите потребители от спам - крадеца на време. Удобен за ползване и се инсталира за минути.

Изпробвай безплатно за 30 дни

Прочети повече

Изтегли SPAMfighter

SPAMfighter е международно известна компания, която се бори срещу спама и има потребители в 238 страни/области, като поддържаме 18 различни езика.

Обществото на SPAMfighter нараства всеки ден и имаме 8,968,667 потребители от 238 страни/райони, които ни помогат в борбата против спам:

Също така можете да закупите SPAMfighter и в магазините - намерете най-близкия дилът тук

GroupWise Mail Server Спам Филтър