Избор на език
SPAMfighter

Merak Анти Спам

Merak mail server заслужава най-добрия филтър срещу спама на пазара и това без съмнение е SPAMfighter Anti Spam Server. Можете да инсталирате SPAMfighter на своя сървър или да използвате нашия hosted вариант. И двете решения са най-ефективните и лесни за използване антиспам филтъри за защита на Merak срещу спам и фишинг измами.
Разгледайте 2-та спам-филтъра по-надолу и защитете вашия Merak сървър за нула време.

SPAMfighter е международно известна компания, която се бори срещу спама и има потребители в 238 страни/области, като поддържаме 18 различни езика.

8,968,667 потребители вече са защитени от спама с помощта на SPAMfighter-а, и в течението на последните 24 часа |128 нови потребители са се присъеденили в борбата. Ако SPAMfighter получава спам, който не се блокира от SPAMfighter-а, потребителя с едно просто кликана на един бутон ще информира за спама, и този спам ще се примахне от останалите потребителе на SPAMfighter за секунди.

Също така можете да закупите SPAMfighter и в магазините - намерете най-близкия дилът тук

SPAMfighter,   Hosted,   SMTP,   form,  спам
Тук вие можете да изберете вашата подписка на  SPAMfighter Hosted Mail Gateway филтър

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integrates perfectly with the company's existing e-mail infrastructure to secure the companies e-mail environment. Easy to install and use with no daily maintenance tasks needed. SPAMfighter Mail Gateway is based on SPAMfighter's unique world-wide Community with over 7 million users.

Изпробвай безплатно за 30 дни

Прочети повече

SPAMfighter Hosted Спам Филтър

SPAMfighter Hosted Спам Филтър е удобно за ползване антиспам решение за фирми, организации и индивидуални потребители, които имат собствен домейн. То защитава Вашите потребители от спам - крадеца на време. Удобен за ползване и се инсталира за минути.

Изпробвай безплатно за 30 дни

Прочети повече