Избор на език
SPAMfighter

Postfix Анти Спам

Postfix mail server заслужава най-добрия филтър срещу спама на пазара и това без съмнение е SPAMfighter Anti Spam Server. Можете да инсталирате SPAMfighter на своя сървър или да използвате нашия hosted вариант. И двете решения са най-ефективните и лесни за използване антиспам филтъри за защита на Postfix срещу спам и фишинг измами.
Разгледайте 2-та спам-филтъра по-надолу и защитете вашия Postfix сървър за нула време.

Получете SMTP сървър спам филтър, който е лесен за инсталиране и използване
Hosted Spam Filter за бизнес и организации

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway се интегрира безпроблемно в Windows и може да поеме до 200.000 писма на час с минимални хардуерни изисквания. Безпроблемно инсталиране във виртуални Windows среди (VMWare, Virtual Server, Hyper V и др.).

Изпробвай безплатно за 30 дни

Прочети повече

SPAMfighter Hosted Спам Филтър

SPAMfighter Hosted Спам Филтър е удобно за ползване антиспам решение за фирми, организации и индивидуални потребители, които имат собствен домейн. То защитава Вашите потребители от спам - крадеца на време. Удобен за ползване и се инсталира за минути.

Изпробвай безплатно за 30 дни

Прочети повече

SPAMfighter е международно известна компания, която се бори срещу спама и има потребители в 238 страни/области, като поддържаме 18 различни езика.

8,968,667 потребители вече са защитени от спама с помощта на SPAMfighter-а, и в течението на последните 24 часа |128 нови потребители са се присъеденили в борбата. Ако SPAMfighter получава спам, който не се блокира от SPAMfighter-а, потребителя с едно просто кликана на един бутон ще информира за спама, и този спам ще се примахне от останалите потребителе на SPAMfighter за секунди.

Също така можете да закупите SPAMfighter и в магазините - намерете най-близкия дилът тук

Postfix Mail Server Спам Филтър