Избор на език
SPAMfighter

QMail Анти Спам

QMail mail server заслужава най-добрия филтър срещу спама на пазара и това без съмнение е SPAMfighter Anti Spam Server. Можете да инсталирате SPAMfighter на своя сървър или да използвате нашия hosted вариант. И двете решения са най-ефективните и лесни за използване антиспам филтъри за защита на QMail срещу спам и фишинг измами.
Разгледайте 2-та спам-филтъра по-надолу и защитете вашия QMail сървър за нула време.

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway се интегрира безпроблемно в Windows и може да поеме до 200.000 писма на час с минимални хардуерни изисквания. Безпроблемно инсталиране във виртуални Windows среди (VMWare, Virtual Server, Hyper V и др.).

Изпробвай безплатно за 30 дни

Прочети повече

Получете SMTP сървър спам филтър, който е лесен за инсталиране и използване

SPAMfighter Hosted Спам Филтър

SPAMfighter Hosted Спам Филтър е удобно за ползване антиспам решение за фирми, организации и индивидуални потребители, които имат собствен домейн. То защитава Вашите потребители от спам - крадеца на време. Удобен за ползване и се инсталира за минути.

Изпробвай безплатно за 30 дни

Прочети повече

Hosted Spam Filter за бизнес и организации
Hosted Spam Filter за бизнес и организации

SPAMfighter е международно известна компания, която се бори срещу спама и има потребители в 238 страни/области, като поддържаме 18 различни езика.

Обществото на SPAMfighter нараства всеки ден и имаме 8,968,667 потребители от 238 страни/райони, които ни помогат в борбата против спам:

SPAMfighter е водещата софтуерна компания в Европа, разработваща антиспам продукти..