Vælg sprog:

Business cases med virksomheder der benytter SPAMfighter med succes.

Læs om vores erhvervskunders erfaring med SPAMfighter

Tysk Røde Kors benytter SPAMfighter som leverandør af anti spam

Tysk Røde Kors er en højt profileret organisation som er meget synlig for offentligheden og spammere. Som en humanitær organization har man ikke så mange ressourcer at benytte på IT infrastruktur og skal helst finde billige alternativer til beskyttelse imod spam, vira og andre trusler.

Læs hele historien

Spam filtrering på få minutter, ingen konfiguration eller vedligeholdelse er nødvendig

Forretning og server produkter

Museet Volkenkunde - Holland

Volkenkunde museet har valgt SPAMfighter til at holde dets IT miljø fri for spam. "SPAMfighter tilbyder en løsning som holder os fri for spam og inddrager hele SPAMfighter communitiet i den kamp. Brugere som modtager spam kan markere det som spam. Når tilpas mange blokerer meddelelsen bliver den blokeret for alle brugere i hele verdenen. Dette faktum kombineret med et rigtigt godt forhold mellem pris og kvalitet gjorde at vi valgte SPAMfighter", tilføjer Taekema.

Læs hele historien

ID-Theftprotect - UK

IDTP (www.id-theftprotect.co.uk) is one of UK´s leading Identity security firms with high profile customers such as BBC, Lavasoft, Xerobank and Sana Security. Identity fraud is the fastest growing crime in the world.In the US 9.9m people were affected in 2008, a rise of 22 per cent from 2007. Identity fraud is a growing challenge as individuals and businesses don't understand the risks nor do they appreciate how easy it is to steal someone's identity. Furthermore, individuals and businesses are not proactive to this growing crime - they only react when it has happened.

Læs here historien

UMATES benytter SPAMfighter

UMATES producerer computertasker og tilbehør til bærbare PC'er og er en ledende aktør i det globale marked. Virksomheden kommunikerer næsten udelukkende via email, så det er vigtigt at have en effekt anti spam løsning. Det sparer tid og hjælper mod vira, malware og andre angreb. UMATES ønskede et effektivt og stabilt produkt med en høj blokeringsrate for spam.

Læs hele historie om UMATES

Uniflip benytter SPAMfighter - en anti spam løsning der sparer tid og penge for en online virksomhed.

UniFlip specialiserer sig i at publicere brochurer, kataloger og store dokumenter online. UniFlip er en professionel og fleksibel online softwaretjeneste, som benyttes af virksomheder i mere end 60 lande globalt. Virksomheden er i vækst og har en høj grad af kundetilfredshed. Virksomheden har valgt SPAMfighter som leverandør af anti-spam..

Læs hele historien

Spam filtrering på få minutter, ingen konfiguration eller vedligeholdelse er nødvendig

Forretning og server produkter

Sensus

Sensus er et konsulenthus som rådgiver omkring webdesign og teknologiudvikling og som har udviklet det prisvindende RoboBraille, der oversætter e-mails til de blindes skriftsprog Braille og lydfiler. Sensus er glade for at benytte SPAMfighter til at filtrere spam for tusindvis af RoboBraille brugere.

Læs hele historien

SPAMfighter's anti spam løsning - gode nyheder for NZ News UK!

NZ News UK kommunikerer med immigrater fra New Zealand som har valgt at bosætte sig i Storbritanien. Som organisation var de et let offer for spammere. 2 ud af 5 e-mails var spam. Efter at have installeret en anti spam løsning fra SPAMfighter er man nu spamfri igen.

Læs hele historien