Vælg sprog:
SPAMfighter
Gratis signaturer (disclaimers) til Exchange til Exchange Spam Filter

Gratis signaturer (disclaimers) til Exchange til Exchange Spam Filter

Har i en politik for e-mail signaturer i jeres firma og MS Exchange miljø? Og hvordan håndhæver i den politik og håndterer signaturere for hver afdeling?

E-mail brug af virksomheder bliver mere om mere kompleks fordi e-mails er så centrale og e-mails sendt af medarbejdere kan blive brugt imod virksomheden. Brug af e-mail signaturer (disclaimers) er ikke kun for at undgå juridiske problemer men også til mange andre formål. Typisk benyttes signaturer til at brande virksomheden og promote produkter. Det er også meget populært at inkludere anti spam / anti virus meddelelser i udgående mails for at signalere at man tager IT-sikkerhed alvorligt.

Hvordan tilføjer man normalt signaturer til Exchange?

En mulighed er naturligvis at have Exchange brugerne tilføje signaturer selv. Dette kan imidlertid betyde at signaturerne ikke er ensartede eller er fejlbehæftede. En anden mulighed er at benytte de indbyggede features til signaturer i Exchange. Dette kræver desværre en del viden om "Exchange transport rules" og testing og fejlretning. Man kan også benytte tredjeparts produkter til Exchange signaturer. Hvorfor så ikke prøve SPAMfigher Exchange Module og få Exchange signaturer sammen med et anerkendt spam filter til Exchange?

SPAMfighter Exchange Module tilbyder gratis signaturer til MS Exchange som kan bruges til eksempelvis:

  • Juridiske signaturer
  • Signaturer til branding og markedsføring
  • Signaturer med anti spam / antivirus besked
  • Signaturer med links til sociale medier

Få 30 dage helt gratis

Gratis telefon- og e-mail support

Gratis telefon- og e-mail support

eller kontakt os på sales@spamfighter.com

Foruden gratis Exchange signaturer er SPAMfighter naturligvis også et spam and virus filter. SPAMfighter Exchange Module er vundet mange priser og er anerkendt blandt Exchange eksperter.

Løs mere om SPAMfighter Exchange Module her