Vælg sprog:
SPAMfighter

Kommentar fra SPAMfighter Exchange Module brugere

"Fantastisk produkt! Vi har lige købt et 3 års abonnement. Havde kun brug for 1 dag af den 30 dages prøveperiode, til at tage en beslutning."
Bo Stewart

"Alle mine kollegaer og jeg kan godt lide Spamfighter og synes det er et pålideligt produkt. Vi har haft meget få problemstillinger, som alle blev løst hurtigt. Vi sætter pris på den pålidelighed, gode service og altid hurtige svar vi får fra SPAMfighter support.
Bliv ved med det.
Mange tak"
Marwan Dajani
IT Manager

"jeg vil anbefale jeres produkt, til alle som leder efter et program der håndterer spam."
Craig Sabo

"Jeg vil benytte muligheden til at sige tak til jer, at i har givet mig et nyttigt support værktøj.
Baseret på vores 30 dages prøveperiode, kunne jeg retfærdiggøre købet af 1 års licens på SPAMfighter. Jeg har nu fuldført købet her til morgenen. Tak endnu engang for levering af et fint og problemfrit produkt."
Kevin Chaney

"Vi har brugt flere kommercielle spamfiltre fra de stores virksomheder. De har kun blokeret omkring 1 ~ 5% af alle spam-mails. Vi ledte efter en løsning, og fandt spamfighter. Webstedet så professionelt ud. Vi har brugt spam fighter nu i 2 dage, og jeg kan sige, at vi allerede taget beslutningen om at bestille for hele virksomheden. Dette produkt er virkelig cool.

"Det som imponerede mig mest var at det var så hurtigt, simpelt at installere og bruge. Perfekt for personer som mig som er afhængig af computere for kontakt, men ikke har tid til at forstå hvordan det virker"
Rob Manger

"Jeg er forbløffet over hvor god softwaren er og hvor hurtig supporten er. I har en rigtig fan her. Tak - det virker."
Miloslav Vlach
Business Process Solutions s.r.o

"Fantastisk produkt, fin spam fangst rate og jeg er absolut positiv over installationen og performance. Jeg bestiller straks, det er det bedste anti spam pluin jeg har set. Og tak for den fine support."
Marc Spohr

"Jeg er forbløffet over hvor god softwaren er og hvor hurtig supporten er. I har en rigtig fan her. Tak - det virker."
Erik Reissenweber


Få 30 dage helt gratis

Gratis telefon- og e-mail support

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /