Vælg sprog:
SPAMfighter

Spam Filter til IMail Mail Server

IMail mailserveren fortjener det bedste spam-filter på markedet og det er uden tvivl SPAMfighter Anti Spam Server. Du kan installere SPAMfighter på din egen server eller vi kan hoste løsningen for dig.
Begge løsninger er utroligt nemme at sætte op og giver maksimal beskyttelse af din IMail mailserver mod spam og phishing e-mails.
Læs mere om spam-filter løsningerne herunder og få din IMail mailserver beskyttet med det samme!

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integreres problemfrit med Windows og kan håndtere op til 200.000 e-mails i timen med minimum mindstekrav til hardware. Fuldt ud i stand til at installeres i virtuelle miljøer (VMWare, Virtual Server, Hyper V osv.)

30 dages gratis prøvetid

Læs mere

Download nu

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway er den enkle og billige løsning for firmaer, organisationer og enkeltpersoner der har deres eget domænenavn og ønsker at beskytte sig mod spam. Løsningen kræver ingen servere, software eller løbende vedligeholdelse og er derfor utrolig billig og nem at benytte.

30 dages gratis prøvetid

Læs mere

Download nu

SPAMfighter er, selvom det er dansk, et internationalt anerkendt spamfilter, der bliver brugt af mennesker i 238 lande/områder. SPAMfighter er naturligvis på dansk, men du kan også vælge at bruge det på hele 18 andre sprog.

SPAMfighter fællesskabet vokser hver dag og fra hele verden har vi folk som hjælper til med at bekæmpe spam. Lige nu har vi 8,968,667 SPAMfightere fra 238 lande/områder:

SPAMfighter kan du også købe i en butik tæt på dig. Se forhandlerliste her

Spam Filter til IMail Mail Server