Vælg sprog:
SPAMfighter

Spam Filter til Sendmail Mail Server

Sendmail mailserveren fortjener det bedste spam-filter på markedet og det er uden tvivl SPAMfighter Anti Spam Server. Du kan installere SPAMfighter på din egen server eller vi kan hoste løsningen for dig.
Begge løsninger er utroligt nemme at sætte op og giver maksimal beskyttelse af din Sendmail mailserver mod spam og phishing e-mails.
Læs mere om spam-filter løsningerne herunder og få din Sendmail mailserver beskyttet med det samme!

SPAMfighter Mail Gateway er den brugervenlige og effektive anti spam løsning til servere. Du kan prøve løsningen gratis i 30 dage.
Hosted Spam Filter til virksomheder og organisationer

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integreres perfekt med virksomhedens eksisterende e-mail infrastruktur for at sikre virksomhedens e-mail miljø. Det er nemt at installere og bruge uden daglig vedligeholdelse. SPAMfighter Mail Gateway er baseret på SPAMfighters unikke verdensomspændende fællesskab med over 8 millioner brugere

30 dages gratis prøvetid

Læs mere

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway er den enkle og billige løsning for firmaer, organisationer og enkeltpersoner der har deres eget domænenavn og ønsker at beskytte sig mod spam. Løsningen kræver ingen servere, software eller løbende vedligeholdelse og er derfor utrolig billig og nem at benytte.

30 dages gratis prøvetid

Læs mere

SPAMfighter er, selvom det er dansk, et internationalt anerkendt spamfilter, der bliver brugt af mennesker i 238 lande/områder. SPAMfighter er naturligvis på dansk, men du kan også vælge at bruge det på hele 18 andre sprog.

8,968,667 brugere er allerede beskyttet mod spam af SPAMfighter, og i de sidste 24 timer har |128 personer tilsluttet sig kampen som ægte SPAMfightere.

SPAMfighter kan du også købe i en butik tæt på dig. Se forhandlerliste her

SPAMfighter fællesskabet