Vælg sprog:
SPAMfighter
Øjeblikkelig beskyttelse mod spam, phishing og virus (valgfrit)

Spam filter til virksomheder der benytter Exchange Server

Søger du efter et Spam Filter til virksomheder der benytter Exchange? SPAMfighter Exchange module er den "lette-at-bruge" anti spam og virusfilter løsning for Microsoft Exchange Server 2000-2013 og Microsoft Small Business Server (SBS). SPAMfighter Exchange Module beskytter nu mere end 36.000 firmaer imod spam og virus verden over.

Features:

Enkel opsætning

Nem opsætning og konfiguration

SPAMfighter Exchange Module har mange features men vi har gjort det let at konfigurere dem. Du kan komme i gang med spamfiltrering på få minutter. Når det er sat op er der ikke behov for yderligere opsætning eller vedligeholdelse. Du kan altid få adgang fra en browser uanset hvor du er.

Skalerbar løsning

SPAMfighter Exchange Module passer både til mindre og til større virksomheder. Vi har udviklet et spam filter som giver nem adgang for administration af enkelte brugere, brugergrupper. Alle aspekter af spamfiltering for indgående, udgående og interne mails er dækket.

<strong>Skalerbar løsning</strong>
Priser

Prisvindende beskyttelse

Vinder af mange antispam tests. Med an antispam fangstrate på 99,45% og kun 0,19% false-positives kan vores vors kunder trygt stole på os uden at være bange for at vigtige mails ender i spamfilteret.

Gratis support

Kontakt os på den måde du ønsker. Vi er her via telefon, chat eller e-mail hvis du skulle have spørgsmål. hvis du behøver hjælp til installation, generel brug eller implementering så kontakt os gerne. Vores support team står parat.

<strong>Gratis support</strong>
Supporterede virtuelle miljøer

Virtuelle miljøer

Virtuelle miljøer er fukdt supporterede. Vores anti-spam løsning er supportereret for alle versioner af Exchange Server men også i virtuelle miljøer. Vi tilbyder fuld support i miljøer som VMware, Microsoft Hyper-V Server og Microsoft Virtual Server 2005 R2.

Rapportering og statistik

Fra vores dashboards kan du se al spam statistik for indgående, udgående og intern statistik. Find specifikke brugere, find specifikke farige issues og få overblik over hvad der sker sikkerhedsmæssigt i hele virksomheden. Der er daglige, ugendtlige og månedlige statistikker tilgængelige også via e-mail.

Statistik
<strong>Ekstra features</strong>

Ekstra features

SPAMfighte Exchange Module har også et smart tool for at finde de seneste Exchange Server fix packs. Dertil også et tool til at tilføje disclaimers til Exchange. Begge disse tools er gratis og kan benyttes uden at slå spamfiltering til.

SPAMfighters Enterprice spamfilter integrerer sig perfekt med Microsoft Exchange Server og gør løsningen meget nem og sikker at bruge.
Når e-mails ankommer og Exchange Server dirrigerer dem til dens adresse, laver SEM en unik krypteret signatur for hver besked og sender den til SPAMfighters Server for en evaluering. Hvis SPAMfighters server detekterer beskeden som værende spam, sendes en besked tilbage til SEM og spam-mailen bliver overflyttet til brugerens spam-mappe.


Få 30 dage helt gratis

Telefon, chat og e-mail support

Download SEM

Systemkrav

Operativsystem

Microsoft Windows Server 2000 eller nyere

E-mail server

Microsoft Exchange Server 2000 eller nyere

Yderligere software

Internet Information Services
Microsoft .NET Framework 2.0 (Download fra Windows Update)
Microsoft Data Access Components 2.7 (Download fra Microsoft)

Hukommelse

256 MB minimum