Vælg sprog:

Gratis Spam Filter til Mozilla Thunderbird

SPAMfighter har udviklet det stærkeste, sikreste og mest effektive anti spam filter på markedet. Hvis du bruger Thunderbird og ønsker at blive fri for spam, skal du blot installere SPAMfighter. Og bruger du det hjemme, er det 100% gratis.

Gratis Spam Filter til Mozilla Thunderbird

Hver gang en ny mail ankommer vil mailen automatisk blive testet af SPAMfighter. Hvis det er spam vil det blive blokeret og dernæst flyttet til en spam folder. Hvis spammailen ikke genkendes som spam kan man klikke på bloker spam knappen og spam mailen blokeres fra resten af de 8,968,667 SPAMfighters i 238 lande.

Features:

  • Beskyttelse mod "phishing", identitetstyveri og andet e-mail snyd
  • Automatisk "læs mail" beskyttelse - dermed ment, ingen tabte forretningsmails!
  • Afvis/Godkend domæner og e-mail adresser
  • Fortrolighedsgaranti - Vi ser INGEN af dine e-mails
  • Unikt sprogfiltreringsværktøj, der muliggør afvisning af e-mails på specifikke sprog

Der findes to versioner af SPAMfighter

SPAMfighter Standard

Dette er produktet som du downloader og får gratis en måned. Efter prøveperioden kan du vælge at betale kun US$29.00 og beholde PRO versionen. Ellers nedgraderes du automatisk til den gratis version SPAMfighter Standard. SPAMfighter PRO kan benyttes i firmaer og andre kommercielle miljøer og giver adgang tilbedre spambeskyttelse. Læs mere her.

SPAMfighter PRO

Detter er et gratis produkt og kan kun benyttes i private hjem og skoler. I SPAMfighter Standard vises en kort annoncetekst i e-mailklienten og en "Jeg beskyttes af SPAMfighter" besked indsættes som footer på dine udgående mails. Sprogfilteret og andre brugbare features mangler også.

Systemkrav

Operativsystem

Microsoft Windows XP (SP2), Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1 & Windows 10 (32bit eller 64bit)

E-mail program

Mozilla Thunderbird