Επιλογή γλώσσας

Αντισπαμικό Λογισμικό από τον SPAMfighter

Ο SPAMfighter είναι ο προπορευόμενος κατασκευαστής Φίλτρου Spam της Ευρώπης, παρέχοντας προστασία από το Spam παγκοσμίως σε 8,968,667 χρήστες Η/Υ στο σπίτι, σε επιχειρήσεις, καθώς και σε Διακομιστές.

Εάν ένας SPAMfighter λάβει ένα μήνυμα spam που δεν έχει εντοπιστεί από το αντισπαμικό λογισμικό του SPAMfighter, ο χρήστης μπλοκάρει το μήνυμα spam μόνο με ένα κλικ, και μπλοκάρεται από τους άλλους χρήστες του 8,968,667 SPAMfighter σε 238 χώρες/περιοχές σε δευτερόλεπτα.
O SPAMfighter Στάνταρντ είναι ένα δωρεάν αντισπαμικό λογισμικό εργαλείο για Outlook, Outlook Express, Windows Mail και Mozilla Thunderbird. που αυτόματα και αποδοτικά φιλτράρει το spam και απάτη phishing. Όποτε έρχεται καινούργιο μήνυμα, ελέγχεται αυτομάτως από τον SPAMfighter, και εάν είναι spam, μετακινείται στον φάκελο spam.

Βραβευμένη τεχνολογία εμπλοκής spam

Εκκίνηση Λήψης για Windows

Λήψη SPAMfighter Δωρεάν!

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένο προσωπικό απόρρητο - τα e-mail σας ποτέ δεν φεύγουν από το δίκτυό σας.
  • Καταχώρηση πεδίων ορισμού και διευθύνσεων email στη μαύρη λίστα
  • Αναφορά Κατάχρησης Spam με ένα κλικ - Εκδικηθείτε τώρα!
  • Προστασία εναντίον απάτης «phishing», κλοπή ταυτότητας και άλλες απάτες email
  • Προστατεύει όλους τους λογαριασμούς email στον Η/Υ σας
  • Αυτόματη διαχείριση Άσπρης λίστας

Επαγγελματικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Η Αυτοτελής SPAMfighter Exchange Module, ο Διακομιστής SPAMfighter Mail Gateway και η Φιλοξενία ΦίλτρουSpam του SPAMfighter είναι τα αποτελεσματικότερα και ευκολότερα στη χρήση Φίλτρα Spam για προστασία δικτύου εταιρείας εναντίον του spam και της απάτης phishing.