Επιλογή γλώσσας

Εμπλοκή Spam με τον SPAMfighter Τώρα

Η τέλεια λύση για ιδιώτες χρήστες και μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μπλοκάρουν το spam στον υπολογιστή τους. Ο Spamfighter Pro εγκαθίσταται εύκολα με Outlook, Outlook Express,Windows Mail και Thunderbird.

Ψάχνετε για τρόπο εμπλοκής spam; Το αντισπαμικό εργαλείο του SPAMfighter χρησιμοποιείται για Εμπλοκή Spam για εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες σε εταιρίες και στο σπίτι σε Η/Υ αλλά και Διακομιστές σε 238 χώρες.

Εάν χρειάζεστε να μπλοκάρετε spam για τον Η/Υ στο γραφείο ή το σπίτι ή εάν χρειάζεστε προστασία διακομιστή από spam, ήρθατε στο σωστό μέρος!

Εκκίνηση Λήψης για Windows

Το SPAMfighter Στάνταρντ είναι 100% δωρεάν για ιδιωτική χρήση

Τόσο εύχρηστο!

TotalSFUsers| χρήστες ήδη χρησιμοποιούν τον SPAMfighter για να μπλοκάρουν το spam, και μέσα στο τελευταίο 24ώρο |128 νέοι SPAMfighters μπήκαν στη μάχη. Εάν ένας SPAMfighter λάβει ένα μήνυμα spam που δεν έχει ανιχνευθεί από τον SPAMfighter, ο χρήστης το μπλοκάρει με ένα μόνο κλικ, και το μήνυμα spam αφαιρείται από τους άλλους SPAMfighters σε λίγα δευτερόλεπτα.

O SPAMfighter Στάνταρντ είναι ένα δωρεάν εργαλείο Εμπλοκής Spam για Outlook, Outlook Express, Windows Mail και Mozilla Thunderbird

Ο SPAMfighter Στάνταρντ είναι ένα δωρεάν εργαλείο εμπλοκής spam για Outlook, Outlook Express, Windows Mail και Mozilla Thunderbird που αυτόματα και αποδοτικά μπλοκάρει spam και απάτες phishing. Όποτε φτάνει ένα νέο μήνυμα, ελέγχεται αυτομάτως από τον SPAMfighter, και εάν είναι spam, μετακινείται στο φάκελο spam.

Επαγγελματικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Η Αυτοτελής SPAMfighter Exchange Module, ο Διακομιστής SPAMfighter Mail Gateway και η Φιλοξενία ΦίλτρουSpam του SPAMfighter είναι τα αποτελεσματικότερα και ευκολότερα στη χρήση Φίλτρα Spam για προστασία δικτύου εταιρείας εναντίον του spam και της απάτης phishing.