Επιλογή γλώσσας

Φίλτρο Spam για Διακομιστή mail CMailServer

Ο διακομιστής mail CMailServer αξίζει το καλύτερο αντί spam φίλτρο της αγοράς και αυτό είναι αναμφίβολα ο Διακομιστής Αντί Spam του SPAMfighter. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τον SPAMfighter στον δικό σας διακομιστή ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λύση φιλοξενίας μας. Και οι δύο λύσεις είναι τα αποτελεσματικότερα και εύχρηστα φίλτρα spam για τη προστασία του διακομιστή mail CMailServer από το spam και τις απάτες phishing.
Δείτε αναλυτικά τις δύο λύσεις spam κατωτέρω και προστατέψτε τον διακομιστή mail CMailServer σε χρόνο μηδέν.

Βραβεία

SPAMfighter Mail Gateway

Διαβάστε περισσότερα

Η κινητήρια δύναμη της Πύλης Αλληλογραφίας του SPAMfighter είναι οι 8,968,667 SPAMfighters σε 238 χώρες/περιοχές. Αν αρκετά SPAMfighters αναφέρουν το ίδιο μήνυμα spam, φιλτράρεται και αφαιρείται αυτομάτως από όλα τα υπόλοιπα SPAMfighters και χρήστες. Αυτό σημαίνει άμεση αντισπαμική προστασία χωρίς παραμετροποίηση ή συντήρηση.

Βραβεία

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοξενία Φίλτρου Spam του SPAMfighter, είναι η εύχρηστη αντισπαμική λύση για τις επιχειρήσεις, οργανισμούς και άτομα που έχουν το δικό τους όνομα πεδίου ορισμού. Προστατεύει όλους τους χρήστες σας από το χρονοβόρο spam και είστε έτοιμοι σε λίγα λεπτά.