Επιλογή γλώσσας

ΔΩΡΕΑΝ λογισμικό Εμπλοκής Spam από τον SPAMfighter

O SPAMfighter δημιούργησε το προπορευόμενο λογισμικό Εμπλοκής Spam της Ευρώπης - Μπλοκάρουμε spam για εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες Η/Υ στο σπίτι, σε εταιρικούς ιδιώτες καθώς επίσης και Διακομιστές.

Όποτε έρχεται καινούργιο μήνυμα, ελέγχεται αυτομάτως από τον SPAMfighter, και εάν είναι spam, μετακινείται στον φάκελο spam. Εάν λάβετε ένα μήνυμα spam που δεν έχει εντοπιστεί, κάντε κλικ πάνω στο Κουμπί Εμπλοκής Spam και το μήνυμα spam αφαιρείται από τους άλλους 8,968,667 χρήστες του SPAMfighter σε 238 χώρες/περιοχές σε δευτερόλεπτα.

8,968,667 χρήστες ήδη χρησιμοποιούν τον SPAMfighter σαν λογισμικό Εμπλοκής spam, και μέσα στο τελευταίο 24ωρο |128 νέοι SPAMfighters μπήκαν στη μάχη ενάντια στο Spam. Εάν ένας χρήστης SPAMfighter λάβει ένα μήνυμα spam που δεν έχει εντοπιστεί από τον SPAMfighter, ο χρήστης μπλοκάρει το μήνυμα spam μόνο με ένα κλικ, και μπλοκάρεται από τους άλλους χρήστες του SPAMfighter σε δευτερόλεπτα.

Βραβευμένη προστασία τεχνολογίας εμπλοκής spam

Εκκίνηση Λήψης για Windows

O SPAMfighter Στάνταρντ είναι ένα δωρεάν εργαλείο Εμπλοκής Spam για Outlook, Outlook Express, Windows Mail και Mozilla Thunderbird που αυτόματα και αποδοτικά μπλοκάρει spam και απάτη phishing.

Χαρακτηριστικά

  • Δεν φιλτράρει μόνο βάσει απλών φράσεων ή λέξεων «κλειδιά». Επιτρέπει οποιοδήποτε περιεχόμενο
  • Μοναδικό εργαλείο φίλτρου γλώσσας που σας παρέχει την δυνατότητα να σταματάτε τα email σε συγκεκριμένες γλώσσες της επιλογής σας
  • Αυτόματη προστασία «πραγματικού mail» σημαίνει μη απώλεια επιχειρησιακής αλληλογραφίας!
  • Το SPAMfighter Στάνταρντ είναι 100% δωρεάν για ιδιωτική χρήση
  • Καταχώρηση πεδίων ορισμού και διευθύνσεων email στη μαύρη λίστα
  • Προστατεύει όλους τους λογαριασμούς email στον Η/Υ σας

Επαγγελματικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Η Αυτοτελής SPAMfighter Exchange Module, ο Διακομιστής SPAMfighter Mail Gateway και η Φιλοξενία ΦίλτρουSpam του SPAMfighter είναι τα αποτελεσματικότερα και ευκολότερα στη χρήση Φίλτρα Spam για προστασία δικτύου εταιρείας εναντίον του spam και της απάτης phishing.