Επιλογή γλώσσας

SPAMfighter Μαρτυρίες

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Ο SPAMfighter κάνει πολύ καλή δουλειά στα e-mail μας. Έλαβα πολλά ευχαριστήρια μηνύματα από πελάτες μου στους οποίους είχα συστήσει τη χρήση του SPAMfighter. Σας ευχαριστώ για την ποιοτική υποστήριξη και υπηρεσία».
Sam Sato
San Jose, CA

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Ο SPAMfighter είναι ένα πολύ αποτελεσματικό λογισμικό. Είναι εύχρηστο και ρυθμίζεται εύκολα και ενδεχομένως να το προτείνω για εφαρμογές διακομιστή επιχειρήσεων».
Kent Comfort
Kansas City, MO

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Πιστεύω ότι ο SPAMfighter είναι το καλύτερο πρόγραμμα που έχω χρησιμοποιήσει. Είναι πολύ εύχρηστο και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σας ευχαριστώ»!
Margret May
Gladstone Australia

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Χρησιμοποιώ τον Spamfighter και εντυπωσιάστηκα με τον αριθμό μηνυμάτων ενοχλητικής αλληλογραφίας που έπιασε! Δεν χρειάζεται πια να ελέγχω το γραμματοκιβώτιο πια, ξοδεύοντας ώρες για να διαγράψω ενοχλητικά μηνύματα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους να χρησιμοποιούν αυτό το έξυπνο λογισμικό εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο».
Gordon Russell
Hastings, UK

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Το λογισμικό είναι καλό και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα με αυτό. Είναι πολύ καλό να υπάρχουν τέτοια λογισμικά, επειδή ανησυχούσα ιδιαίτερα με τόσα πολλά ενοχλητικά διαφημιστικά e-mail, που τώρα φιλτράρονται. Θα συστήσω αυτό το λογισμικό στους φίλους μου».
Goska Stojak
Πολωνία

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Δεν έχω λάβει ενοχλητική αλληλογραφία από τότε που εγκατέστησα το λογισμικό. Η σύζυγός μου έλαβε μόνο ένα μήνυμα spam και το λογισμικό το αντιμετώπισε».
John Dearden

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Μου αρέσει πολύ! Την περασμένη Κυριακή σε λιγότερο από 12 ώρες είχα πάνω από 75 ενοχλητικά μηνύματα προωθώντας ότι χειρότερο μπορείτε να φανταστείτε! Ήταν καθημερινό φαινόμενο τον περασμένο μήνα. Από τη στιγμή που έγινα συνδρομητής, ίσως τρία ενοχλητικά μηνύματα να ξεφύγανε... Σίγουρα θα το αγοράσω όταν λήξει η δωρεάν περίοδος δοκιμής! Σας υπερευχαριστώ»!
Sam Dayton
La Mirada California

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Ναι, είναι πολύ καλό! Σας ευχαριστώ»!
Shanelle Thorton
Skippack, PA, USA

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Όλα λειτουργούν τέλεια! Θα το αγοράσω σίγουρα! Μακάρι να το είχα πριν από ένα χρόνο. Ευχαριστώ για το πολύ καλό προϊόν».
Angela Opland
Dell Rapids South Dakota

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Μπράβο στον SPAMfighter, από τότε που εγκατέστησα το πρόγραμμα αισθάνομαι ασφαλέστερος όταν λαβαίνω e-mail. Δεν υπάρχει τίποτα στο διαδίκτυο που να το πλησιάζει».
Allan T Howard
Sydney Australia

SPAMfighter Μαρτυρίες

«O Spamfighter λειτουργεί πολύ καλά και χωρίς προβλήματα. Είναι ανακούφιση και δεν χρειάζεται να πατάς το κουμπί της διαγραφής πρωί πρωί»!
Mike Perth
Δυτική Αυστραλία

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Έχω εντυπωσιαστεί και σκοπεύω να αγοράσω το λογισμικό σύντομα. Εύχομαι να το είχα πολύ νωρίτερα! Με την ευκαιρία, με ευχαριστεί να γνωρίζω ότι η ενοχλητική αλληλογραφία πηγαίνει απευθείας στο φάκελο Spam και τώρα οι ηλίθιοι που τα στέλνουν δεν με κάνουν να σπαταλώ το χρόνο μου πλέον. Ευχαριστώ για το καθαρό μου γραμματοκιβώτιο! Έχω ενημερώσει πολλούς φίλους μου για το καταπληκτικό προϊόν σας».
Lee Wasson
Kissimmee, Florida

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Φανταστικό! Ο Spamfighter είναι η ασπίδα που με προστατεύει από την τρέλα»
Aisha Gothley
Zanzibar, Τανζανία

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Χρησιμοποιώ τον SPAMfighter Pro τώρα και έξη μήνες και πρέπει να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Είμαι κάτι πολύ περισσότερο από ικανοποιημένος με τη αθόρυβη και ικανή απόδοση κάθε φορά που λαβαίνω τα μηνύματά μου. Με εκπλήττει όταν σκεφθούμε πόσο χρόνο μου έχει κερδίσει. Καταφέρνω περισσότερα και είμαι πιο χαρούμενη που δεν έχω να ξεφυλλίσω τα μηνύματα spam όπως πριν. Ο SPAMfighter Pro μου έκανε να χαρώ ξανά το e-mail. Έτσι οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ»!
Opal Giger
Baar, Switzerland

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Ο SPAMfighter πάει πολύ καλά. Θα συνιστούσα αυτό το λογισμικό σε όλους. Λάβαινα πολλή ενοχλητική αλληλογραφία πριν να το εγκαταστήσω. Τώρα έχω ένα καθαρό γραμματοκιβώτιο χωρίς σαβούρα. Σας ευχαριστώ».
Michael McDonald
Permikil Pest & Weed Control

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Ο SPAMfighter κάνει πολύ καλή δουλειά. Η ενοχλητική αλληλογραφία που συνήθως λαβαίνω είναι από τον ιστότοπο διάσωσης κατοικίδιων, τον Oodles of Poodles».
Susan Dalby
Carberra

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το λογισμικό σας. Πρόκειται για τέλειο προϊόν».
John Taylor
Christchurch, New Zealand

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Είναι το καλύτερο αντισπαμικό εργαλείο που έχω ποτέ χρησιμοποιήσει. Μόλις τελειώσει η περίοδος δοκιμής θα το αγοράσω. Θα ενημερώσω όλες τις μου τις επαφές στο βιβλίο διευθύνσεων. Λειτουργεί άψογα».
Denise Garland
Dalton GA.

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Αισθάνομαι σαν σούπερ ήρωας τώρα που είμαι ένας SPAMfighter. Λάβαινα μέχρι και 375 μηνύματα spam καθημερινά. Αμάν! Μια μέρα αργότερα, έφτασα στα 1 με 2 μηνύματα στο γραμματοκιβώτιο. Απλά φανταστικό. Αισθάνομαι σαν να βοηθάω στη σωτηρία του πλανήτη. Συγχαρητήρια σε όλους τους δημιουργούς ενός τόσο χρήσιμου εργαλείου. Σας αξίζει πολύ καλή τύχη».
Randolph Hilman, Ιδιοκτήτης, Hilman Συντηρήσεις Χαλιών Ανατολής
Moultonboro, NH, USA

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Έχουμε εντυπωσιαστεί με την 99.9% ακρίβεια του SPAMfighter. Μας εξοικονομεί 20 λεπτά διαγραφής των εκατοντάδες μηνυμάτων spam καθημερινά! Η επικοινωνία με τις επαφές μας είναι ευκολότερη και γρηγορότερη από ποτέ».
Christian City Church

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Είμαι τόσο ευχαριστημένος με την εγκατάσταση του SPAMfighter. Όχι πια spam. Είχα βαρεθεί τη σαβούρα που γέμιζε το γραμματοκιβώτιό μου, και αυτό τώρα έχει σταματήσει. Είναι πολύ καλή ιδέα. Φιλικά :)»
Bronwyn Edwards
Feilding New Zealand

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Αυτό είναι το καλύτερο! Ήμουν έτοιμος να αλλάξω τη διεύθυνση e-mail μου για να απαλλαγώ από αυτές τις ενοχλήσεις, αλλά δίσταζα. Εσείς μου λύσατε το πρόβλημα! Είναι καταπληκτικό! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση σαβούρα ξεκαθαρίστηκε»!
John and Joann
Western Ohio

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Είναι καλό να ξέρεις ότι υπάρχει βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι. Ήλπιζα ότι θα υπήρχε κάτι ή κάποιος για να σταματήσει το spam επειδή είναι κάτι που ούτε θέλω ούτε εκτιμώ επειδή σπαταλάει χώρο και χρόνο. Και πάλι ευχαριστώ».
Peter Stuart

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Ο SPAMfighter λειτουργεί τέλεια! Φοβόμουν ν' ανοίξω το e-mail μου επειδή είχε τόσο πολύ spam. Τώρα μπορεί να έχω κανένα δυο τα οποία και μπλοκάρω. Σας ευχαριστώ»!
Jim Rayle
Ionia Michigan

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Είμαι περισσότερο από ικανοποιημένη με αυτό επειδή σταματάει ένα σωρό μηνύματα ενοχλητικής αλληλογραφίας. Λάβαινα μέχρι 100 τη μέρα και λιγότερο από 5 ημερησίως. Τώρα περνάνε μόνο επειδή το όνομα που χρησιμοποιούν θα μπορούσε να είναι αληθινό».
Alma Wrigley
Sydney Australia

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Γεια σας εκπαιδευτές μάχης. Μετά από τόσα νεύρα και απελπισία με τον υπολογιστή μου, μου δώσατε τα μέσα να πολεμήσω τους κρυφούς βασανιστές που με ενόχλησαν για τόσα χρόνια. Μπράβο σας».
Pat
Ireland

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Έχω χρησιμοποιήσει τον Spamfighter για σχεδόν δύο εβδομάδες τώρα. Συμφωνώ ότι απαλλάχτηκα από το spam που λάμβανα. Είναι πραγματικά καλή ευκαιρία όταν σκέφτομαι πόση ενοχλητική αλληλογραφία λάμβανα. Ένα όνειρο πραγματοποιείται».
Bob Edwards
Medina Ohio

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Ο SPAMfighter είναι το καλύτερο και ευκολότερο λογισμικό του είδους του που έχω ποτέ χρησιμοποιήσει. Σύστησα το λογισμικό σε όλους μου τους φίλους. Καιρός ήταν να κυκλοφοριέστε τον SPAMfighter. Είναι δύσκολο να βρίσκεις ένα καλό και λειτουργικό φίλτρο. Εσείς το κάνατε».
Michael Kronke

SPAMfighter Μαρτυρίες

«Εκπλήσσομαι ευχάριστα με τον SPAMfighter. Το προϊόν σας δείχνει να είναι σταθερό, καλογραμμένο και καλά δοκιμασμένο λογισμικό. Το τμήμα βοήθειας είναι εξαιρετικά ολοκληρωμένο και φιλικό στο χρήστη! Δεν έχω πρόβλημα να συστήσω το λογισμικό σε άλλους».
Joanna Gil

SPAMfighter Μαρτυρίες

"SPAMfighter, on the contrary, is EXCELLENT, PRECISE, EFFICIENT and UNOBTRUSIVE.

I read some reviews and they don't tell the whole story.

SPAMfighter is PRECISE, because it eliminates not only the spams in the opinion of most, but also those that THE USER consider as such; including those applications suppliers that disregard the "no mail/news, please" implicitly (by not ticking the box) and/or explicitly sent to them.

It's EFFICIENT, because you only have to block a URL once, to see with pleasure that the next attempt is promptly frustrated [= it DOES end up in the spammail folder].

The notice appended to my mail out, has never been objected to by any of my correspondent, so that it is both useful to you (advertising) and unobtrusive to me, and obviously to the recipients of my messages.

Publish this anywhere you like, filtered as you please.

I AM ABSOLUTELY HAPPY WITH THE PRODUCT."

Best regards,
Archie

Το SPAMfighter Στάνταρντ είναι 100% δωρεάν για ιδιωτική χρήση

Εκκίνηση Λήψης για Windows