Επιλογή γλώσσας

O SPAMfighter δημιούργησε το δυνατότερο, ασφαλέστερο, και αποτελεσματικότερο αντισπαμικό φίλτρο στην αγορά. Αν χρησιμοποιείτε Thunderbird και θέλετε να απαλλαγείτε από την ενοχλητική αλληλογραφία,

O SPAMfighter δημιούργησε το δυνατότερο, ασφαλέστερο, και αποτελεσματικότερο αντισπαμικό φίλτρο στην αγορά. Αν χρησιμοποιείτε Thunderbird και θέλετε να απαλλαγείτε από την ενοχλητική αλληλογραφία, απλά εγκαταστήστε τον SPAMfighter. Κι αν είστε κατ΄οίκον χρήστες, είναι 100% δωρεάν.

Δωρεάν αντισπαμικό φίλτρο για Mozilla Thunderbird

Όποτε έρχεται καινούργιο μήνυμα, ελέγχεται αυτομάτως από τον SPAMfighter, και εάν είναι spam, μετακινείται στον φάκελο spam. Εάν λάβετε ένα μήνυμα spam που δεν έχει εντοπιστεί, κάντε κλικ πάνω στο Κουμπί Εμπλοκής Spam και το μήνυμα spam αφαιρείται από τους άλλους 8,968,667 χρήστες του SPAMfighter σε 238 χώρες/περιοχές σε δευτερόλεπτα.

Χαρακτηριστικά

  • Προστατεύει ενάντια απάτης «phishing», κλοπή ταυτότητας και άλλες απάτες email
  • Αυτόματη προστασία «πραγματικού mail» σημαίνει μη απώλεια επιχειρησιακής αλληλογραφίας!
  • Blacklist/Whitelist domains and email addresses
  • Εγγυημένο προσωπικό απόρρητο - δεν βλέπουμε κανένα από τα email σας
  • Μοναδικό εργαλείο φίλτρου γλώσσας που σας παρέχει την δυνατότητα να σταματάτε τα email σε συγκεκριμένες γλώσσες της επιλογής σας

Υπάρχουν δύο εκδόσεις SPAMfighter:

SPAMfighter Standard

Αυτό είναι το προϊόν που κατεβάζετε και παίρνετε δωρεάν για έναν μήνα. Μετά τη δοκιμή, πληρώνετε μόνο US$29.00 για να κρατήσετε την έκδοση Pro, διαφορετικά θα υποβαθμιστείτε αυτομάτως στον δωρεάν SPAMfighter Στάνταρντ. Ο SPAMfighter Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εταιρείες ή άλλα εμπορικά περιβάλλοντα παρέχοντας πρόσβαση σε καλύτερη προστασία, διαβάστε περισσότερα εδώ.

SPAMfighter PRO

Αυτό είναι ένα δωρεάν προϊόν που χρησιμοποιείται μόνο στο σπίτι και στα σχολεία. Στον SPAMfighter Στάνταρντ, ένα σύντομο κείμενο εμφανίζεται στην εφαρμογή email και ένα μήνυμα «Προστατεύομαι από τον SPAMfighter» στο υποσέλιδο των εξερχόμενων μηνυμάτων. Επίσης, δεν έχετε το φίλτρο γλώσσας και λείπουν άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Απαιτήσεις

Λειτουργικό σύστημα

Microsoft Windows XP (SP2), Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1 (32bit ή 64bit)

Πελάτης ηλ-ταχυδρομείου

Mozilla Thunderbird