Valitse kieli

Estä roskaposti nyt SPAMfighterilla

Täydellinen ratkaisu kotikäyttäjille ja pienyrityksille jotka haluavat blokata roskaposteja omalla tietokoneella. SPAMfighter Pro on helppo asentaa Outlookiin, Outlook Expressiin, Windows Mailiin, Windows Live Mailiin ja Thunderbirdille.

Etsitkö tapaa estää roskapostin tulon? SPAMfighterin Anti Spam Toolia käytetään estämään roskapostin tulo miljoonille koti- ja yritystietokoneiden käyttäjille, niin tietokoneiden kuin servereidenkin käyttäjille238 maassa.

Jos sinun tarvitsee suojella koti-/toimistokoneesi tai serverisi roskapostilta, olet tullut oikeaan paikkaan!

Aloita lataus Windows

SPAMfighter Standard on 100% :n ilmainen kotikäyttäjille

Niin helppokäyttöinen!

8,968,667 Käyttäjät käyttävät jo SPAMfighteriä, joka estää roskapostin , ja viimeisten 24 tunnin aikana |128 uudet SPAMfighterit liittyivät taisteluun. Jos SPAMfighter vastaanottaa roskapostia, jota ei ole tutkittu SPAMfighterilla, käyttäjä estää roskapostin yhdellä klikkauksella, ja se on estetty muilta SPAMfightereilta sekunneissa.

SPAMfighter Standard on ilmainen Roskapostinestotyökalu, joka toimii sekä Outlookilla-, Outlook Expressillä, Windows Mailissa ja Mozilla Thunderbirdissä, joka automaattisesti

SPAMfighter Standard on ilmainen työkalu Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail sekä Mozilla Thunderbird sähköpostiohjelmille. Se automaattisesti ja tehokkaasti havaitsee roskapostit sekä phishing-petokset. Viestin saapuessa SPAMfighter testaa viestin ja jos se on roskapostia se siirretään SPAMfighter kansioon.

Business tuotteita

Lue lisää

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway ja SPAMfighter Hosted Mail Gateway ovat kaikkein tehokkaimmat keinot suojata yrityksen lähiverkkoa roskapostilta ja tietojen kalastukselta (phishing).