Valitse kieli

Roskapostinsuodatin CMailServer Mail Serverille

CMailServer-postipalvelin ansaitsee parhaimman roskapostintorjuntasuodattimen markkinoilla. Se on epäilemättä SPAMfighterin roskapostintorjuntapalvelin. Voit asentaa SPAMfighterin omalle palvelimellesi tai käyttää suojattua ratkaisuamme. Molemmat ratkaisut ovat tehokkaimpia ja helppokäyttöisimpiä roskapostisuodattimia CMailServer-postipalvelimen suojaamisessa roskapostia ja verkkourkintapetoksia vastaan.
Katso tarkemmin kahta alla olevaa roskapostisuodatinratkaisua ja suojaa CMailServer-postipalvelin ennätysajassa.

Palkinnot

SPAMfighter Mail Gateway

Lue lisää

SPAMfighterin käyttäjät 8,968,667 käyttävät SPAMfighter Mail Gateway Serveriä 238 maissa/alueilla.Jos tarpeeksi suuri määrä SPAMfighterin käyttäjiä raportoi samasta roskapostista, se poistetaan välittömästi kaikilta Spamfightereilta ja sen käyttäjiltä. Tämä tarkoittaa välitöntä roskapostin suojaa ilman turhaa hallintaa tai ylläpitoa.

Palkinnot

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

Lue lisää

SPAMfighter Suojattu Roskapostinsuodatin, on helppokäyttöinen roskapostinsuodatin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille joilla on oma toimialue-nimi.Se suojaa kaikkia käyttäjiäsi aikaavievältä roskapostilta ja olet vauhdissa jälleen minuuttien kuluessa.