Valitse kieli

VAPAA Roskapostin esto-ohjelmisto SPAMfighterilta

SPAMfighter on kehittänyt Euroopan johtavan Roskapostin esto-ohjelmiston - Estämme roskapostin sadoilta tuhansilta koti-ja yritysasiakkailta molemmilta PC: iltä ja palvelimilta.

Aina kun uusia viestejä saapuu, ne automaattisesti testataan SPAMfighterilla. Jos se on roskapostia, se siirretään roskapostikansioosi. Jos saat roskapostia, jota ei ole tutkittu, klikkaa Roskapostinesto-painiketta, ja roskaposti poistetaan lopuilta 8,968,667 SPAMfightereilta 238 maista / alueilta sekunneissa.

8,968,667 Käyttäjät käyttävät jo SPAMfighteria roskapostinestäjänä, ja viimeisten 24 tunnin aikana 128 uudet SPAMfighterit liittyivät taisteluun. Jos SPAMfighter vastaanottaa roskapostia, jota ei ole tutkittu SPAMfighterilla, käyttäjä estää roskapostin yhdellä klikkauksella, ja se on estetty muilta SPAMfightereilta sekunneissa.

Award winning Spam Blocker technology

Aloita lataus Windows

SPAMfighter Standard on ilmainen Roskapostinestotyökalu, joka toimii sekä Outlookilla-, Outlook Expressillä, Windows Mailissa ja Mozilla Thunderbirdissä, joka automaattisesti ja tehokkaasti estää roskaposti-ja verkkourkinta-petokset.

Ominaisuudet

  • Suodatus ei perustu ainoastaan yksittäisiin sanoihin tai lauseisiin. Mahdollistaa minkä tahansa sisällön
  • Ainutlaatuinen kielisuodatintyökalu joka mahdollistaa sinun pysäyttävän sähköpostit jotka on kirjoitettu erityisillä kielillä
  • Automaattinen "real mail"-suojaus - ei enää kadonneita työviestejä!
  • SPAMfighter Standard on 100% :n ilmainen kotikäyttäjille
  • Mustalista ja blokkaa verkkotunnukset ja sähköpostit
  • Protects all email accounts on your PC

Business tuotteita

Lue lisää

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway ja SPAMfighter Hosted Mail Gateway ovat kaikkein tehokkaimmat keinot suojata yrityksen lähiverkkoa roskapostilta ja tietojen kalastukselta (phishing).