Select language
SPAMfighter

Svjedočanstva korisnika SEM-a

"Sjajan proizvod! Upravo smo kupili pretplatu na 3 godine. Bio nam je potreban samo 1 dan od ukupno 30 dana valjanosti demo verzije da donesemo odluku."
Bo Stewart

"Svi moji kolege i ja volimo Spamfighter i mislimo da je vrlo pouzdan. Imali smo vrlo malo problema, ali su svi riješeni jako brzo. Cijenimo pouzdanost, izvrsnu uslugu i brze reakcije podrške tvrtke Spamfighter.
Samo tako nastavite.
Velika hvala"
Marwan Dajani
IT menadžer

"Preporučit ću vaš proizvod svima koji pokušavaju stati na rep neželjenoj pošti."
Craig Sabo

"Samo bih vam htio zahvaliti na tako dragocjenom alatu za podršku.
Na temelju 30-dnevne valjanosti demo verzije uspio sam opravdati kupnju 1-godišnje licencije proizvoda SPAMFighter, a kupnju sam obavio jutros.
Još jednom vam hvala na ovom finom proizvodu s kojim nema muke."
Kevin Chaney

"Koristili smo se nekolicinom komercijalnih (komercijalnih kao "velike tvrtke") filtara neželjene pošte. No, oni su blokirali samo oko 1~5% svih poruka neželjene pošte. Oni provjeravaju sasvim krive stvari, i to u ovo današnje doba. Neželjena pošta postaje sve pametnija i uvijek iznova pobjeđuje filtre neželjene pošte.
Ako dobivate neželjenu poštu, ona može samo rasti. S 10 na 50, s 50 na 100, a sada moramo "trpjeti" 900 poruka neželjene pošte dnevno u svakoj mapi. "Veliki filtri neželjene pošte" blokirali su manje od 20.
Tražili smo rješenje, a onda je izišao spam fighter. Mrežne stranice izgledaju profesionalno i stvaro su čiste. A ja volim čisto. 30-dnevna demo verzija (koja kod većine softvera nije dovoljna za evaluaciju softvera). Koristimo se proizvodom spam fighter već 2 dana i mogu reći da smo već donijeli odluku da ga naručimo za cijelu tvrtku. Ovaj je proizvod uistinu odličan i uistinu popularan. A najčudesnija je cijena. Vaši proizvodi dospijevaju do milijuna, možda i milijardi korisnika, zato što si ga svatko može priuštiti. Male tvrtke, velike kompanije ili samo za računala u kućnoj uporabi.
Rezultati su nevjerojatni. Od ukupno 10.000 poruka neželjene pošte, samo je 1 prošla. To se zove uspjehom!
I još nešto što uistinu cijenim... Vi mi se, dečki, obraćate na vrlo osobni način. Stvarno sam se osjećao obveznim poslati ovu poruku e-pošte samo zbog vaše ljubaznosti.
Eto, dečki, samo da vam kažem da dobro radite svoj posao!"
Wesley Eversen

"Ono što me se posebno dojmilo je činjenica da je tako brz, jednostavan i lagan za uporabu i instalaciju. Savršeno za ljude poput mene koji se oslanjaju na računala za kontakte i posao, ali koji nemaju vremena razumjeti sve o načinu njihova funkcioniranja."
Rob Manger

Vaše je rješenje najbolje koje sam ikad vidio. Danas smo kupili sve potrebne licencije i veselimo se uživanju u mapama e-pošte bez neželjene pošte.
Miloslav Vlach
Business Process Solutions s.r.o

"Odličan proizvod, izvrsna stopa pogađanja, apsolutno sam pozitivno iznenađen jednostavnošću instalacije i radnom uspješnošću. Odmah ću ga naručiti, to je najbolji alat za borbu protiv neželjene pošte za poslužitelje koji sam ikad vido. A hvala vam i na izvrsnoj podršci."
Marc Spohr

"Zadivljen sam briljantnošću vašeg softvera i brzinom reakcije vaše podrške! U meni imate pravog obožavatelja! Hvala vam velika! Ovo uistinu djeluje."
Erik Reissenweber


30-dnevna demo verzija

Podržano telefoniranje, brbljanje uživo i e-pošta

Feel free to use SPAMfighter Certified Partner logo on your web site, brochures, newsletters etc.<br />If you need it in another size, please contact us!<br /