Select language

Besplatni filtar za neželjenu poštu za Mozilla Thunderbird

Tvrtka SPAMfighter razvila je najjači, najsigurniji i najučinkovitiji filtar protiv neželjene pošte na tržištu. Ako se koristite softverom Thunderbird i ako se želite riješiti neželjene pošte, jednostavno instalirajte SPAMfighter. A ako se njime koristite kod kuće, 100% je besplatan.

Besplatni filtar za neželjenu poštu za Mozilla Thunderbird

Kadgod primite novu poruku elektroničke pošte, SPAMfighter je automatski testira. Ako je riječ o neželjenoj pošti, poruka će se prebaciti u Vašu mapu s porukama neželjene pošte. Ako primite poruku neželjene pošte koju softver ne otkrije, kliknite na gumb Blokiranje neželjene pošte i ta će se poruka automatski ukloniti i od svih ostalih od ukupno 8,909,371 korisnika softvera SPAMfighter u 238 država/aregija u roku od par sekundi.

Značajke

  • Protects against phishing, identity theft and other email fraud
  • Automatska zaštita "stvarne pošte" - znači da nema izgubljenih poslovnih poruka elektroničke pošte!
  • Blacklist/Whitelist domains and email addresses
  • Zajamčena privatnost - mi ne vidimo Vaše poruke elektroničke pošte
  • Jedinstveni alat za filtriranje jezika koji Vam omogućuje blokiranje pošte napisane određenim jezicima

Dvije su verzije softvera SPAMfighter:

SPAMfighter Standard

Ovo je proizvod koji preuzimate s interneta i možete se njime besplatno služiti mjesec dana. Po isteku demo verzije možete odabrati plaćanje samo US$29.00 i zadržati Pro verziju, u protivnom bivate smjesta uvršteni u nižu kategoriju besplatne verzije SPAMfighter Standard. Softverom SPAMfighter Pro može se koristiti u tvrtkama i drugim komercijalnim okružjima, a isti daje pristup boljoj zaštiti, više o tome pročitajte ovdje.

SPAMfighter PRO

Ovo je besplatni proizvod i možete se njime koristiti samo u kućama i u školama. Kod verzije SPAMfighter Standard kratki tekstualni oglas prikazuje se u Vašem klijentu elektroničke pošte, a poruka "Mene štiti SPAMfighter" priložena je kao podnožje svih Vaših izlaznih poruka elektroničke pošte. Također, nemate filtar jezika, a nedostaju i druge korisne funkcije.

Zahtjevi

Operativni sustav

Microsoft Windows XP (SP2), Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1 & Windows 10 (32bit and 64bit)

Klijent elektroničke pošte

Mozilla Thunderbird