Selecteer een taal:

Anti-spam software van SPAMfighter

SPAMfighter is marktleider in Europa in de ontwikkeling van Spamfilters. We beschermen meer dan een miljoen particuliere en professionele gebruikers tegen Spam op hun computers en servers.

Wanneer een SPAMfighter gebruiker een spam mail ontvangt die niet door SPAMfighter zijnantispam oplossing wordt gedetecteerd, kan de gebruiker de spam blokkeren met 1 muisklik, deze zal dan, in een paar seconden geblokkkeerd zijn voor de rest van de 8,968,667 SPAMfighters in 238 landen/gebieden. SPAMfighter is een gratis tool voor Outlook, Outlook Express, Windows Mail en Mozilla Thunderbird dat automatisch en efficiënt spam en phishing-fraude filtert. Wanneer een nieuwe mail binnenkomt, zal het automatisch gecontroleerd worden door SPAMfighter en als het spam bevat, zal het verplaatst worden naar uw SPAMfighter folder

Bekroonde anti-spam software-technologie

Downloaden voor Windows

Download gratis SPAMfighter

Bevat

  • Privacy gegarandeerd - uw e-mail blijft op uw netwerk
  • Blacklist-domeinen en e-mails
  • Rapporteer spammers met een klik
  • Bescherming tegen "phishing", identiteitsfraude en andere vormen van e-mail fraude
  • Beschermt alle e-mailaccounts op uw PC
  • Automatisch beheer White list

Zakelijke producten

Lees meer

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway en Hosted Spam Filter zijn de meest effectieve en gebruiksvriendelijke Spamfilters om uw medewerkers te beschermentegen spam en phishing-fraude.