Selecteer een taal:

Schaf nu SPAMfighter Pro aan

Het recht SPAMfighter te gebruiken in uw bedrijf

Het unieke taalfilter

Onbeperkte zwarte/witte lijst

Geen advertentie in uw e-mail

Geen advertentie in uw e-mail

Het recht SPAMfighter te gebruiken in uw bedrijf

Bestellen!

Een SPAMfighter Pro licentie kost maar US$29.00 per jaar.

Diners Club MasterCard Visa Maestro JCB Eurocard Visa Electron Discover American Express Paypal echeck Bank Transfer 

Vergelijk de versies

SPAMfighter Standard

SPAMfighter PRO

Automatische "goedgekeurde mail" bescherming - dus geen verloren zakenmails!

Wanneer u mail van een bekende doorlaat,leert SPAMfighter dat u voortaan alle mail van deze afzender wilt ontvangen in uw inbox. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat SPAMfighter de gewone mail van uw contacten uitfiltert.

Interface in verschillende talen!

<strong>Nederlands</strong>, Engels, Duits, Spaans, Chinees, Frans, Italiaans, Grieks, Zweeds, Noors, Fins, Russisch, Bulgaards, Portugees, Japans, Vietnamees en Deens

Zwarte lijst voor domeinen and e-mail

SPAMfighter geeft u de complete controle over de mailfilter zodat u deze kunt aanpassen aan eigen vereiste. U kunt gemakkelijk irriterende domeinen of e-mails op de zwarte lijst zetten, zodat u er zeker van bent, dat u van deze afzenders geen e-mails meer ontvangt.

Gratis automatische updates

Gratis automatische updates

Rapporteer spammers met een klik

Door op &quot;Blok&quot; te klikken bent u er niet alleen verzekerd van dat spam wordt gefilterd voor elke andere spamfighter gebruiker, maar u neemt ook actief deel aan het vernietigen van de illegale werkzaamheden van Spammers.

Automatisch beheer White list

Geen handmatige filter configuratie of andere regels die gehandhaaft dienen te worden wanneer u SPAMfighter gebruikt. U hoeft alleen SPAMfighter te installeren. SPAMfighter zorgt er automatisch voor dat uw filter effectief blijft.

Beschermt tegen phishing, identeitsdiefstal en andere e-mail fraude

Wilt u bescherming tegen 'phishing', spam en andere vormen van identiteitsfraude, thuis of op uw werk? Dan bent u bij ons op de juiste plaats.

Meerdere e-mail accounts beschermd

Onbegrenste hoeveelheid e-mail accounts die u op uw pc kunt beschermen tegen spam. Alle gebruikers op de pc worden beschermd, ook al bevinden de pop3 mail accounts zich in andere profielen.

Het recht SPAMfighter te gebruiken in uw bedrijf

SPAMfighter Pro geeft u het recht om onze, met award beloonde effectieve SPAMfighter filter, in uw bedrijf te gebruiken. Tevens heeft u de optie om met SPAMfighter Pro de SPAMfightersvoetnoot in uw uitgaande mail te verwijderen.

Uniek taalfiltergereedschap waarmee u e-mails die in een bepaalde taal zijn geschreven kunt weren

SPAMfighter Pro heeft een ingebouwde taalfilter welke u de mogelijkheid geeft om e-mails te filteren in 21 verschillende talen. Hoe vaak ontvangt u wel niet een e-mail in een taal waarin u nooit communiceert. SPAMfighter heeft een uniek taalsysteem ontwikkeld, welke makkelijk te installeren is en effectief alle e-mails, die de gekozen taal bevatten, selecteert en vervolgens filtert.

Mogelijkheid de taakbalk in Microsoft Outlook te verplaatsen

SPAMfighter Pro geeft meer flexibiliteit en geeft u de optie om de taakbalk in Microsoft Outlook te verplaatsen, daar waar u wilt.

Premium support -ondersteuning veelal binnen 24 uur

Als SPAMfighter Pro klant, heeft u gratis toegang tot telefonische ondersteuning op doordeweekse dagen: maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Onbeperkte zwarte/witte lijst

The zwarte/witte lijst is een lijst waar u e-mails en domeinen kan toevoegen, welke u in de toekomst niet meer wilt ontvangen.

Optie om de SPAMfighter voetnoot uit uitgaandee-mails te verwijderen

Alle SPAMfighter Standard gebruikers krijgen automatisch een voetnoot onderaan de uitgaande mail. Het geeft aan dat het anti-spam software van SPAMfighter gebruikt en het aantal spam mails dat tot nu toe is geblokt. Ook is er een link naar de SPAMfighter website.

Geen advertenties

De taakbalk in SPAMfighter Standard bevat advertentieruimte waar teksten van SPAMfighter in te lezen zijn.

Prijs (inclusief alle upgrades en technische ondersteuning)

Gratis

US$29.00