Selecteer een taal:

GRATIS Spam Blokkeer Programma van SPAMfighter

SPAMfighter heeft Europa's leidende Blokkeerprogramma Tegen Spam ontwikkeld - Wij blokkeren spam voor honderden van duizenden van privè-en zakelijke gebruikers op beide PC's en Servers.

Wanneer er een nieuwe e-mail binnenkomt, zal hij automatisch door SPAMfighter getest worden. Als het spam is, dan zal hij naar uw spamfolder worden verplaatst. Als u ongewenste e-mail ontvangt dat niet wordt herkend, klikt u op onze "Blokkeer" knop en de ongewenste e-mail zal worden verwijderd voor de rest van de 8,968,667 SPAMfighters in 238 landen / gebieden in seconden.

8,968,667 gebruikers zijn in gebruik van SPAMfighter voor het blokkeren van spam en in de laatste 24 uur zijn er 128 nieuwe SPAMfighters toegetreden tot de strijd. Als een SPAMfighter gebruiker een spam-mail ontvangt die niet door SPAMfighter is gedetecteerd, kan de gebruiker de spam-mail blokkeren met een knop en het zal geblokkeerd zijn voor de rest van de gebruikers van SPAMfighter in een paar seconden.

Award winnende technologie voor het blokkeren van spam

Downloaden voor Windows

SPAMfighter Standaard is een gratis Blokkeerprogramma voor Spam dat werkt op Outlook, Outlook Express, Windows Mail en Mozilla Thunderbird, dat automatisch en efficiënt ongewenste mail en phishing-fraude mails blokkeert.

Bevat

  • Filtert niet op basis van simpele zinnetjes of "trefwoorden"
  • Uniek taalfiltergereedschap waarmee u e-mails die in een bepaalde taal zijn geschreven kunt weren
  • Automatische "goedgekeurde mail" bescherming - dus geen verloren zakenmails!
  • SPAMfighter Standaard is 100% gratis voor particulieren
  • Blacklist-domeinen en e-mails
  • Beschermt alle e-mailaccounts op uw PC

Zakelijke producten

Lees meer

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway en Hosted Spam Filter zijn de meest effectieve en gebruiksvriendelijke Spamfilters om uw medewerkers te beschermentegen spam en phishing-fraude.