Velg språk:

Anti-Spam Programvare fra SPAMfighter

SPAMfighter er Europas ledende utvikler av anti spam filter. Programmet tilbyr søppelpostbeskyttelse over hele verden til 8,968,667 hjemme- og kontorbrukere på PC og servere.

Hvis en SPAMfighter mottar en spam e-post som ikke ble oppdaget av SPAMfighter's Anti-Spam Programvare, blokkerer brukeren spam e-posten med bare et klikk. I løpet av sekunder vil denne spamen bli blokkert for resten av SPAMfighter for 8,968,667 brukere i 238 land-områder. SPAMfighter Standard er et FRITT Anti-Spam Program for brukere av Outlook, Outlook Express, Windows Mail og Mozilla Thunderbird. Programmet vil automatisk, og effektivt, filtrere spam e-post og e-post fokusert på identitets svindel (phishing). Alltid når ny e-post ankommer vil den automatisk bli testet av SPAMfighter, og hvis det er en spam e-post, vil den automatisk bli flyttet til din spam folder.

Prisvinnende Anti-Spam Programvare teknologi.

Last ned for Windows

Last ned gratis SPAMfighter

Funksjoner

  • Personvern Garanti -- din e-post melding forlater aldri nettverket!
  • Blokkerer og sperrer kommunikasjon fra uønskede domener og e-post adresser
  • Rapporter spammerne med kun ett klikk - Få hevn nå!
  • Beskytter effektivt mot "Phishing", identitetstyveri og annen e-post svindel
  • Beskytter alle e-postkontoer på datamaskinen din
  • Automatisk administrasjon av godkjent e-post.

Forretningsprodukter

Ytterligere informasjon

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway og Hosted Spam Filter fra SPAMfighter er alle effektive og brukervennlige løsninger til spambeskyttelse av bedrifter, organisasjoner og privatpersoner.