Velg språk:

Blokker spam NÅ ved hjelp av SPAMfighter

Den perfekte løsning for privat bruk og til mindre bedrifter, som ønsker å blokkere spam e-post på computeren. SPAMfighter Pro er enkel å installere og samarbeider med Outlook,Outlook Express, Windows Mail og Thunderbird.

Leter du etter en mulighet til å blokkere spam? SPAMfighter's Anti Spam verktøy brukes til å blokkere spam og søppelpost for flere million private brukere, og brukere i bedrifter, som benytter PCer eller Servere i 238 land verden over.

Hvis du har behov for å blokkere spam på din privat eller kontor PC, eller at du trenger spam beskyttelse på en server, ja, så har du kommet til riktig sted!

Last ned for Windows

SPAMfighter Standard er 100% FRI for privat bruk.

Veldig enkelt å bruke!

8,968,667 er allerede brukere av SPAMfighter for å blokkere søppelpost, og i de siste 24 timene 128 har nye SPAMfightere sluttet seg til kampen. Hvis du mottar søppelpost som ikke har blitt gjenkjent av programmet, blokkerer brukeren spam e-posten med kun et tastetrykk og det er blokkert fra resten av alle SPAMfightere i løpet av sekunder..

Mange brukere har allerede installert SPAMfighter som blokkering av e-post spam, og i de siste 24 timene

SPAMfighter Standard er et FRITT verktøy for brukere av Outlook, Outlook Express, Windows Mail og Mozilla Thunderbird, som automatisk og effektivt blokkerer spam e-post og meldinger hvor identitets svindel (phishing) er målsetningen. . Når ny e-post ankommer, vil det automatisk bli testet av SPAMfighter, og hvis det er spam e-post, vil det bli flyttet til din spam mappe.

Forretningsprodukter

Ytterligere informasjon

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway og Hosted Spam Filter fra SPAMfighter er alle effektive og brukervennlige løsninger til spambeskyttelse av bedrifter, organisasjoner og privatpersoner.