Velg språk:

GRATIS programvare for blokkering av spam fra SPAMfighter

SPAMfighter har utviklet Europa's ledende programvare for blokkering av spam. -- Vi blokkerer e-post spam for tusenvis av brukere, være seg hjemme eller på kontoret, uansett om disse er tilknyttet sin PC direkte eller via servere.

Uansett når e-post ankommer, vil den automatisk bli testet av SPAMfighter. Hvis det er en e-post spam, vil den bli flyttet til din spam mappe. Hvis du mottar en e-post spam som ikke ble oppdaget, trykk på tasten for Spam Blokkering. E-post spammen blir øyeblikkelig fjernet for resten av 8,968,667 SPAMfightere i 238 land eller områder.

8,968,667 brukere har allerede installert SPAMfighter som blokkering av e-post spam, og i de siste 24 timene har 128 nye SPAMfightere sluttet seg til kampen mot e-post spam. Hvis en SPAMfighter mottar en e-post spam som ikke er oppdaget av SPAMfighter, kan brukeren blokkere e-post spammen med kun et tastestrykk. E-post spammen vil også øyeblikkelig bli blokkert for resten av SPAMfighterne.

Prisbelønnet teknologi for Spam Blokkering

Last ned for Windows

SPAMfighter Standard er en fritt verktøy for blokkering av e-post spam og samarbeider både med Outlook, Outlook Express, Windows Mail og Mozilla Thunderbird, som automatisk og effektivt blokkerer e-post spam og phishing svindel.

Funksjoner

  • Filtrerer ikke på enkle setninger eller "utløser"-ord. Tillater hvilket som helst innhold.
  • Unikt språkfiltreringsverktøy som gir deg mulighet til å stoppe e-post skrevet på bestemte språk
  • Automatisk beskyttelse av "ekte e-post" - du mister ingen viktige meldinger
  • SPAMfighter Standard er 100% FRI for privat bruk.
  • Blokkerer og sperrer kommunikasjon fra uønskede domener og e-post adresser
  • Beskytter alle e-post kontoer på din computer

Forretningsprodukter

Ytterligere informasjon

SPAMfighter Exchange Module, SPAMfighter Mail Gateway og Hosted Spam Filter fra SPAMfighter er alle effektive og brukervennlige løsninger til spambeskyttelse av bedrifter, organisasjoner og privatpersoner.