Velg språk:

Gratis anti spam filter for Mozilla Thunderbird

SPAMfighter har utviklet det sterkeste, sikreste, og mest effektive anti spam filter som er på markedet idag. Hvis du bruker Thunderbird, og ønsker å bli kvitt søppelpost, kan du bare installere SPAMfighter. Og, hvis du bruker det på din computer hjemme, er det 100%fritt!

Gratis anti spam filter for Mozilla Thunderbird

Uansett når e-post ankommer, vil den automatisk bli testet av SPAMfighter. Hvis det er en e-post spam, vil den bli flyttet til din spam mappe. Hvis du mottar en e-post spam som ikke ble oppdaget, trykk på tasten for Spam Blokkering. E-post spammen blir øyeblikkelig fjernet for resten av 8,968,667 SPAMfightere i 238 land eller områder.

Funksjoner:

  • Beskytter mot "phishing", identitets tyveri og andre e-post bedragerier.
  • Automatisk beskyttelse av "ekte e-post" - du mister ingen viktige meldinger
  • Blacklist/Whitelist domains and email addresses
  • Personvern Garanti -- vi har ikke tilgang til din e-post.
  • Unikt språkfiltreringsverktøy som gir deg mulighet til å stoppe e-post skrevet på bestemte språk

Der er to utgaver av SPAMfighter:

SPAMfighter Standard

Dette er produktet du kan laste ned og bruke GRATIS for 1 måned. Etter at prøvetiden er over, kan du velge å betale kun US$29.00 og beholde Pro utgaven, eller du kan automatisk nedgradere til den frie Standard utgaven av SPAMfighter.
SPAMfighter Pro kan brukes i firmaer eller andre kommersielle miljøer og gir tilgang til bedre beskyttelse. Les mere her.

SPAMfighter PRO

Dette er et fritt produkt og kan kun bli brukt i private hjem og skoler. I SPAMfighter Standard vil en liten tekst bli vist i ditt e-post program. Meldingen "Jeg er beskyttet av SPAMfighter" vil bli inkludert som en fotnote i din utgående e-post. I tillegg, vil du mangle språkfilteret og andre nyttige funksjoner.

Systemkrav

Operativsystem

Microsoft Windows XP (SP2), Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1 & Windows 10 (32bit eller 64bit)

E-post program

Mozilla Thunderbird