Välj språk:

Case studies av företagskunder som använder SPAMfighter

Läs om våra företagskunders erfarenhet med SPAMfighter

Röda Korset i Tyskland använder SPAMfighter för att skydda sig mot oönskad spam.

GRD (German Red Cross) är en högprofilsorganisation och därför mycket synliga för både allmänheten och spammare. Som en humanitär organisation har de inte någon stor budget att spendera på en massiv IT-infrastruktur och är tvungna att hitta billigare alternativ för att skydda sig från spam mail, virusattacker och andra liknande hot.

Läsa hela storyn

Kan köras igång inom några minuter, ingen konfiguration eller underhåll behövs

Företags- och serverprodukter

Museum Volkenkunde - Holland

Museum Volkenkunde valde SPAMfighter för att hålla sin IT-miljö fri från skräppost. "Den största fördelen med SPAMfighter är att programmet inte bara erbjuder en regelbunden spamkontroll, utan även omfattas av den globala SPAMfighter-communityn i kampen mot skräppost. Användare som tar emot oönskad e-post kan markera meddelandet som spam. Om tillräckligt många SPAMfighters markerar samma mail kommer filtret blockera dessa meddelanden för användare i hela världen. Dessa egenskaper, i kombination med att programmet erbjuder hög kvalitet för ett lågt pris, låg bakom vårt beslut att välja SPAMfighter," tillägger Taekema.

Läs hela storyn

ID-Theftprotect - UK

IDTP (www.id-theftprotect.co.uk) is one of UK´s leading Identity security firms with high profile customers such as BBC, Lavasoft, Xerobank and Sana Security. Identity fraud is the fastest growing crime in the world.In the US 9.9m people were affected in 2008, a rise of 22 per cent from 2007. Identity fraud is a growing challenge as individuals and businesses don't understand the risks nor do they appreciate how easy it is to steal someone's identity. Furthermore, individuals and businesses are not proactive to this growing crime - they only react when it has happened.

Läs hela storyn

UMATES lösning på spamproblem är SPAMfighter!

UMATES.com tillverkar väskor och accessoarer för bärbara datorer och är en av de ledande tillverkarna på marknaden och produkterna säljs över hela världen. Företaget kommunicerar främst via e-post, så det är nödvändigt att ha ett verktyg som filtrerar bort skräppost från normal e-post. Det sparar tid och hjälper till att stoppa virus, malware och andra attacker. För att få maximalt skydd ville UMATES ha en produkt som var pålitlig och med en hög block rate.

Läs hela storyn

UniFlip använder SPAMfighter - Spamfilterlösningen sparar tid och pengar för en online-programvaruservice!

Har du någonsin haft behovet av att lägga upp en broschyr, en katalog eller någon annan typ av stora dokument online för att ge din målgrupp den bästa servicen? Detta är vad UniFlip har specialiserat sig i. UniFlip är en professionell och flexibel online-programvara som används av företag och organisationer i mer än 60 länder runt om i världen. UniFlip växer stadigt och kunderna kommer tillbaka på grund av den höga användbarheten och tillförlitlighet av tjänsten.

Läs hela storyn

Kan köras igång inom några minuter, ingen konfiguration eller underhåll behövs

Företags- och serverprodukter

Sensus

Sensus är ett forskningsbaserat konsultföretag inom rådgivning för webbdesign som specialiserar sig på teknisk utveckling som stöder ett informationssamhälle. Sensus är utvecklare och förvaltare av den prisbelönta e-posttjänsten RoboBraille som används världen över för översättning av elektroniska dokument i punktskrift och ljudfiler för personer som är synskadade eller dyslektiker. Sensus använder SPAMfighter för att ge de tusentals dagliga RoboBraille-användarna en snabb och noggrann översättning skyddad från spam.

Läs hela storyn

SPAMfighters anti-spamfilterlösning - goda nyheter för NZ News UK!

Webbplatsen NZ News UK ger Nya Zeeländare som bor i Storbritannien samt brittiska invandrare de senaste relevanta nyheterna. Förlaget var ett lätt mål för spammare - det genomsnittliga spamförhållandet var ca 5 skräpmail mot 2 legitima emails. Efter att SPAMfighter installerat en server-lösning är NZ News UK nu spam-fritt igen.

Läs hela storyn