Välj språk:

Produktrecension av SPAMfighter Exchange Module

Läs recensioner av SPAMfighter Exchange Module av Microsoft Exchange experter. Läs också våra Business cases där SPAMfighter server-produkter används här.

TechRebublic
"SPAMfighter Exchange Module är en ständigt aktuellt verktyg som faktiskt gör att kampen mot spam så nära 100 procent som du kan få. Slutresultatet ... SPAMfighter Exchange Module är definitivt ett värdigt tillskott till din Exchange-server."

Kan köras igång inom några minuter, ingen konfiguration eller underhåll behövs

ExchangeServerPro
"Och ännu viktigare, det blockade alla skräpmail som var skickat till servern utan ett enda falskt positivt under mina test"

PeteNetLive

"...Det är väldigt intiutivt, och standardpolicyn är redan förkonfigurerad och applicerad..."

OutlookExchange
"Den använder 'event sinks' i SMTP och de enskilda emailen lagras för att notifieras av mail som har ankommit. Detta innebär att om SPAMfighter Exchange Module skulle stängas av eller sluta fungera och SMTP blottas, så fortsätts stoppning av e-postflödet."

Winmag PRO
SPAMfighter Exchange Module vann ett test in det stora Holländska magasinet Winmag PRO och de ställer SPAMfighter Exchange Module mot en av de andra ledande produkterna på marknaden.

Kan köras igång inom några minuter, ingen konfiguration eller underhåll behövs

TechiesHelp

"Jag har arbetat i MS Exchange under 16 år och har använt alla sorters anti-spamprogram. SPAMfighter är hittils det absolut enklaste att hantera och konfigurera"

msexchange.org
"Jag tyckte att programmet var mycket lätt att installera och konfigurera, och alla nya funktioner kommer kunna hjälpa organisationer att mer effektivt bekämpa skräppost och samtidigt förebygga falsk positiv identifiering."