Välj språk:
SPAMfighter

Skräppostfilter till ArGoSoft mailserver

ArGoSoft mailserver fungerar perfekt tillsammans med SPAMfighters skräppostfilter. Du kan installera SPAMfighter på din egen server eller använda dig av vår "hostade" lösning. Båda alternativen är de mest effektiva och lättanvända sätten att skydda ArGoSofts mailserver mot skräppost och försök till phishing. Läs mer om SPAMfighters båda lösningar här nedan för att skydda din ArGoSoft mailserver.

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integreras perfekt med Microsoft Windows och kan hantera omkring 200.000 mejl i timmen med minimal hårdvara. Fungerar utmärkt att installera i virtuella Windowsmiljöer, till exempel VMWare, Virtual Server, Hyper V etc.

30 dagars gratis testversion

Läs mer

Ladda ner nu!

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway är en lättanvänd lösning för företag, organisationer och personer med eget domännamn. Programmet skyddar alla användare från tidsödande arbete med att filtrera bort skräppost och är mycket användarvänligt och lätt att installera.

30 dagars gratis testversion

Läs mer

Ladda ner nu!

SPAMfighter är Europaledande inom utvecklingen av skräppostfilter. Programmet finns på 20 olika språk.

SPAMfighters Community växer för varje dag och vi har användare över hela världen som hjälps åt att bekämpa skräppost. Just nu har vi 8,968,667 användare från 238 länder.

Du kan också köpa SPAMfighter i butik - se en lista över återförsäljare här.

Skräppostfilter till ArGoSoft mailserver