Välj språk:
SPAMfighter

Skräppostfilter till QMail mailserver

QMail mailserver fungerar perfekt tillsammans med SPAMfighters skräppostfilter. Du kan installera SPAMfighter på din egen server eller använda dig av vår "hostade" lösning. Båda alternativen är de mest effektiva och lättanvända sätten att skydda QMail mailserver mot skräppost och försök till phishing. Läs mer om SPAMfighters båda lösningar här nedan för att skydda din QMail mailserver.

SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway integreras perfekt med Microsoft Windows och kan hantera omkring 200.000 mejl i timmen med minimal hårdvara. Fungerar utmärkt att installera i virtuella Windowsmiljöer, till exempel VMWare, Virtual Server, Hyper V etc.

30 dagars gratis testversion

Läs mer

SPAMfighter Mail Gateway integreras perfekt med ditt företags nuvarande e-poststruktur och skapar en säker och användarvänlig e-posthantering. Programmet är lätt att installera och behöver inget dagligt underhåll.

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway är en lättanvänd lösning för företag, organisationer och personer med eget domännamn. Programmet skyddar alla användare från tidsödande arbete med att filtrera bort skräppost och är mycket användarvänligt och lätt att installera.

30 dagars gratis testversion

Läs mer

Hostat skräppostfilter för företag och organisationer
Hostat skräppostfilter för företag och organisationer

SPAMfighter är Europaledande inom utvecklingen av skräppostfilter. Programmet finns på 20 olika språk.

SPAMfighters Community växer för varje dag och vi har användare över hela världen som hjälps åt att bekämpa skräppost. Just nu har vi 8,968,667 användare från 238 länder.

SPAMfighter är Europas ledande utvecklare av skräppostfilter.