Vælg sprog:
SPYWAREfighter

Andre produkter - Alle produkter tilbyder et gratis prøveabonnement

Slow PC? Get a free scan with the best Registry Cleaner on the Internet
Full disk? Hard drive running slow?

SLOW-PCfighter

Er din PC blevet langsom? Gør din langsomme PC hurtigere og forlæng livet på din PC. SLOW-PCfighter bruger den mest avancerede teknologi til at analysere PC fejl og gør din sløve PC hurtig igen.

Læs mere

FULL-DISKfighter

FULL-DISKfighter er et hurtigt, effektivt og let at bruge værktøj til at frigive disk plads ved fjernelse af uønskede junk filer. Automatisk gennemsøges din hard disk eller tilsluttet ekstern hard disk og junk filer findes.

Læs mere

Antivirus software for your Windows PC
Driver

VIRUSfighter

VIRUSfighter er et brugervenligt antivirus program, du nemt selv kan installere på din computer. VIRUSfighter er din garanti for at virus og andet utøj ikke ødelægger din computer.

Læs mere

DRIVERfighter

En PC som bruger uddaterede drivere har tendens til ustabilitet, fejl og dårligere performance. DRIVERfighter finder og opdaterer alle drivere som en drøm!

Læs mere

Andre server produkter

SPAMfighter Exchange Module kan let styres via en central web-baseret administration interface og er meget let at konfigurere uden daglig opgave til vedligeholdelse for at opnå ultralave falsk positive.
SPAMfighter Hosted Mail Gateway er den enkle og billige løsning for firmaer, organisationer og enkeltpersoner der har deres eget domænenavn og ønsker at beskytte sig mod spam. Løsningen kræver ingen servere, software eller løbende vedligeholdelse og er derfor utrolig billig og nem at benytte.
VIRUSfighter Server er en anti-virus løsning, som er ultra-light, hurtigt, let at bruge og billig til Windows servere. Løsningen beskytter din Windows server

SPAMfighter Exchange Module

SPAMfighter Exchange Modul (SEM) er den brugervenlige spam- og virusfilter løsning til Microsoft Exchange Server 2000, 2003, 2007, 2010, 2013 og 2016 samt Small Business Server / Windows Server Essentials.

Læs mere

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway er den enkle og billige løsning for firmaer, organisationer og enkelt personer, der har deres eget domænenavn, og som ønsker at beskytte deres brugere mod spam. Løsningen kræver ingen servere, software eller løbende vedligeholdelse og er derfor utrolig prisbillig og brugervenlig at benytte.

Læs mere

VIRUSfighter Server

VIRUSfighter Server er en anti-virus løsning, som er ultra-light, hurtigt, let at bruge og billig til Windows servere. Løsningen beskytter din Windows server døgnet rundt uden at serveren bliver sløv, da løsningen kun bruger få systemresourcer.

Læs mere

SPYWAREfighter fungerer med
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

og
Windows Vista & Windows XP

Vi er stolte af at være

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner