Vælg sprog:
VIRUSfighter

Andre produkter - Alle produkter tilbyder et gratis prøveabonnement

Er din PC blevet langsom? Gør din langsomme PC hurtigere og forlæng livet på din PC. SLOW-PCfighter bruger den mest avancerede teknologi til at analysere PC fejl og gør din sløve PC hurtig igen.
Driver
FULL-DISKfighter, full disk, large files, duplicate files

SLOW-PCfighter

Er din PC blevet langsom? Gør din langsomme PC hurtigere og forlæng livet på din PC. SLOW-PCfighter bruger den mest avancerede teknologi til at analysere PC fejl og gør din sløve PC hurtig igen.

Læs mere

DRIVERfighter

En PC som bruger uddaterede drivere har tendens til ustabilitet, fejl og dårligere performance. DRIVERfighter finder og opdaterer alle drivere som en drøm!

Læs mere

FULL-DISKfighter

FULL-DISKfighter er et hurtigt, effektivt og let at bruge værktøj til at frigive disk plads ved fjernelse af uønskede junk filer. Automatisk gennemsøges din hard disk eller tilsluttet ekstern hard disk og junk filer findes.

Læs mere

Spyware Blokering - Spywarefighter
Anti spam software til at blokere spam. Blokerer alt spam hurtigt og effektivt. Download gratis nu.

SPYWAREfighter Pro

SPYWAREfighter er et brugervenligt antispyware program, du nemt selv kan installere på din computer. SPYWAREfighter er din garanti for at spyware og andet utøj ikke ødelægger din computer.

Læs mere

SPAMfighter Standard

SPAMfighter er et gratis værktøj til både Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail og Mozilla Thunderbird, som effektivt blokerer for spam og phishing.

Læs mere

Anti Spam Filtre til Servere

SPAMfighters Exchange anti spam modul, er en brugervenlig anti-spam løsning for Microsoft Exchange Server eller Microsoft Small Business Server. Prøv gratis i 30 dage.
Vælg dit abonnement til SPAMfighter Hosted Mail Gateway
VIRUSfighter Server er en anti-virus løsning, som er ultra-light, hurtigt, let at bruge og billig til Windows servere. Løsningen beskytter din Windows server

SPAMfighter Exchange Module

SPAMfighter Exchange Modul (SEM) er den brugervenlige spam- og virusfilter løsning til Microsoft Exchange Server 2000, 2003, 2007, 2010, 2013 og 2016 samt Small Business Server / Windows Server Essentials.

Læs mere

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway er den enkle og billige løsning for firmaer, organisationer og enkelt personer, der har deres eget domænenavn, og som ønsker at beskytte deres brugere mod spam. Løsningen kræver ingen servere, software eller løbende vedligeholdelse og er derfor utrolig prisbillig og brugervenlig at benytte.

Læs mere

VIRUSfighter Server

VIRUSfighter Server er en anti-virus løsning, som er ultra-light, hurtigt, let at bruge og billig til Windows servere. Løsningen beskytter din Windows server døgnet rundt uden at serveren bliver sløv, da løsningen kun bruger få systemresourcer.

Læs mere

VIRUSfighter fungerer med
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

og
Windows Vista & Windows XP

Vi er stolte af at være

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner