Välj språk:
VIRUSfighter

Övriga produkter - alla produkter har en gratis provperiod

Har din dator börjat bli långsam? Nu kan du optimera prestandan och samtidigt öka livslängden på din dator. SLOW-PCfighter utnyttjar en avancerad teknik för att upptäcka och analysera fel så att din dator blir snabbare och effektivare.<br />
Driverfighter
FULL-DISKfighter, full disk, large files, duplicate files

SLOW-PCfighter

Har din dator börjat bli långsam? Nu kan du optimera prestandan och samtidigt öka livslängden på din dator. SLOW-PCfighter utnyttjar en avancerad teknik för att upptäcka och analysera fel så att din dator blir snabbare och effektivare.

Läs mer

DRIVERfighter

En dator med föråldrade drivrutiner kan bli benägna till instabilitet, hårdvarufel och sämre prestanda. DRIVERfighter lokaliserar och uppdaterar enkelt alla dina gamla drivrutiner.

Läs mer

FULL-DISKfighter

FULL-DISKfighter är ett snabbt, kraftfullt och lättanvänt verktyg som frigör värdefullt diskutrymme genom att städa upp de oönskade skräpfilerna på datorn. Det söker automatiskt hårddiskar eller andra valda platser och identifierar skräpfiler.

Läs mer

Spyware Blocker - SPYWAREfighter
Letar du efter ett sätt att blockera skräppost? SPAMfighters skräppostfilter blockerar skräppost för över fyra miljoner användare, såväl företag som privatpersoner, över hela världen.

SPYWAREfighter Pro

SPYWAREfighter är ett användarvänligt antispionprogram som är lätt att installera på din dator. Det är ett effektivt skydd mot spionprogram, malware, keyloggers och andra oönskade program som kan hota din integritet på Internet.

Läs mer

SPAMfighter Standard

SPAMfighter Standard är ett helt kostnadsfritt verktyg som effektivt filtrerar bort skräppost och fungerar tillsammans med Outlook, Outlook Express, Windows Mail och Mozilla Thunderbird. Programmet filtrerar automatiskt bort skräppost och phishing-brev genom att testa all inkommande e-post mot SPAMfighter-servern.

Läs mer

Skräppostfilter för servrar

Letar du efter ett Enterprise skräppostfilter? SPAMfighter Exchange Module (SEM) är en lättanvänd
SPAMfighter Hosted Mail Gateway
VIRUSfighter Server finns tillgängligt i en GRATIS 30-dagars testversion, varpå du kan beställa en licens för ett, två eller tre år.

SPAMfighter Exchange Module

SPAMfighter Exchange Module är en lättanvänd lösning mot spam och virus för Microsoft Exchange Server 2000, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016 och Microsoft Small Business Server (SBS).

Läs mer

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

SPAMfighter Hosted Mail Gateway är den enkla lösningen för företag, organisationer och dig som har eget domännamn och vill bli av med skräppost utan att behöva använda en egen anti-skräppostserver.

Läs mer

VIRUSfighter Server

VIRUSfighter Server är en smidig, mycket snabb, lättanvänd och billig antiviruslösning för Windows-servrar, som använder låga systemresurser, så att du alltid är skyddad utan att din server blir långsammare.

Läs mer

VIRUSfighter fungerar med
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

och
Windows Vista & Windows XP

Vi är också stolta över att vara

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner