Избор на език

Партньорска програма White Label Software - увеличете лесно предлаганите от вас продукти

Увеличете вашия дял на пазара и вашите доходи с нашия White Label Software

Търсите ли програма, която може да бъде изцяло брандирана с вашите лога, графики и текст? Възползвайте се от най-продаваните и печелили награди продукти на SPAMfighter, програмата за почистване на регистъра - SLOW-Pcfighter и антиспам приложението - SPAMfighter Pro, като white label software продукти. Можем да ви помогнем да получите доходи от вашите вече съществуващи клиенти, както и да привлечете нови в кратък период от време, давайки ви възможността да предложите нов продукт в рамките на 3-4 седмици.

Нашата White Label Software програма е много добра за издатели, афилиейт партньори и ESD компании, които желаят моментално да разширят своята линия от продукти, без необходимостта от продължителна разработка и да достигнат до нови клиенти от целия свят чрез продукт с висока възвръщаемост - 20% от потребителите изтеглили продукта, го купуват. Тази наша програма е най-силната в индустрията, имайки като свои клиенти едни от най-добрите компании в бизнеса и присъства на всички континенти с продадени над 2.5 милиона лицензи.

Партньорска програма White Label Software - увеличете предлаганите от вас продукти

White Label Software програмата на SPAMfighter ви дава възможността да разширите своята линия от продукти, без необходимостта от продължителна разработка и да достигнете до нови клиенти от целия свят, благодарение на нашите мултиезикови възможности.

white labe software, white label product

Програмата White Label включва

Отдаден екип отговарящ за реализацията/експлотацията

Отделен управленски екип ще следи изпълнението на вашия проект, както и обучение по управлението на инструменти/модули на продукта и поддръжка, свързана с продажби/маркетинг.

Съдържание/Преводен модул

Даваме достъп до уеб интерфес,чрез който можете да прегледате и промените текстовете в инсталатора, приложението и GUI.

OEM софтуер инструменти

Даваме ви достъп до онлайн инструменти, които ви позволяват да видите статистика в реално време относно дата на инсталация, деинсталация, активни/неактивни потребители, държава, версия, използван език.

Брандиране и настройки по желание

Можем да ви помогнем да изработите всеки един аспект от вашия white label продукт - брандиране, естетика, съдържание, език, с помощта на 'стъпка по стъпка' ръководство.

Адаптиране на софтуера

SLOW-PCfighter е достъпен на 22 различни езика, като вашия нов white-label софтуер може да бъде адаптиран с графиките и езика, необходими за вашия пазар.

Можем да ви помогнем да изработите всеки един аспект от вашия ОЕМ продукт - брандиране, естетика, съдържание, език, с помощта на 'стъпка по стъпка' ръководство.

Свържете се с нашия екип ''Развитие на бизнеса'', за да научите повече за нашите OEM софтуерни решения.