Vælg sprog:

White Label Software Partner programmet - Let at udvide antallet af software-produkter i din virksomhed

Forøg din markedsandel og fortjeneste med vores White Label Software

Kunne I tænke dit et White Label produkt der har en høj konvertering og kan blive fuldt rebranded med jers logoer, grafik og tekster? Udnyt SPAMfighters prisbelønnede og top sælgende registry cleaner, SLOW-PCfighter eller hvad med vores verdensberømte antispam filter, SPAMfighter Pro, som et White Label Software produkt. Vi kan også producere white labels af vores driver updater DRIVERfighter eller hard disk renser FULL-DISKfighter eller sikkerhedsprodukterne VIRUSfighter og SPYWAREfighter. Det er nemt og hurtigt at komme igang og indenfor 3-4 uger kan du være i luften.

Vores White Label Program er perfekt til udgivere, affiliates og ESD til straks at udvide deres produkt sortiment uden brug af udviklere. Nå ud til nye kunder over hele verdenen med et produkt der har en høj konverteringsrate (20%). Vores White Label Program er det stærkeste i branchen, vi har mange top virksomheder som kunder rundt om i verdenen og vi er tilstede på alle kontinenter, med minimum 2,5 mio. solgte licenser i hvert kontinent.

White Label Software Partner Program - Udvid antallet af software produkter i din virksomhed

SPAMfigter White Label Software programmet giver dig mulighed for straks at udvide dit sortiment uden brug af udviklingsressourcer og omkostninger. Få nye kunder fra hele verdenen ved hjælp af vores kapacitet med alverdens sprog.

white labe software, white label product

White Label Program fordelene

Dedikeret Kontrolleret implementering

Et dedikeret hold af dygtige medarbejdere fra SPAMfighter vil hjælpe med implementering af dit projekt, herunder undervisning i produktets management værktøjer/moduler samt sparring indenfor salg og marketing.

Indhold/Oversættelsesmodul

Vi giver dig adgang til en webapplikation, der gør det muligt at gennemse, opdatere og oversætte tekster i installationsprogrammet, softwarekernen og brugergrænsefladen.

OEM Software Partner Værktøjskasse

Vi giver dig adgang til en online værktøjskasse, der gør det muligt for dig at generere realtidsrapporter med statistik over installationsdatoer, brugernes valg af installationssprog, afinstallationer, aktive/ikke-aktive brugere, lande og versioner.

Tilpasset brand og tilpassede produktfunktioner

Vi kan hjælpe dig med at tilpasse hver enkelt del af dit White Label Software produkt: Branding, æstetik, indhold, sprog. Hver bestanddel er let at bearbejde via vores trin-for-trin instruktioner.

Oversættelser og tilpasninger til landespecifikke forhold

SLOW-PCfighter og SPAMfighter er allerede tilgængelige på 22 forskellige sprog, så dit nye White Label software kan let blive tilpasset til flere sprog, hvis dette er nødvendigt til dine markeder, hvilket gælder både tekster og grafik.

Vi kan hjælpe jer med individuelt at tilpasse aspekter af dit OEM Software fra branding til æstetik til indhold og endda sprog gennem en speciel introduktionsguide.

Vores OEM team vil arbejde sammen med jer for at finde den bedste løsning, som matcher jeres behov. Kontakt os her for at høre mere om de muligheder, vi kan tilbyde vores partnere.