Vælg sprog:

OEM Software Partner Program - Forøg jeres indtægter med vores Private Lable løsning

Udvid din markedsandel og tjen penge med vores OEM Software

Er I på udkig efter OEM Software, der har høj konverteringsrate og kan rebrandes fuldstændigt med jeres logoer, grafik og tekster? Vælg mellem vores prisvindende og storsælgende registry cleaner, SLOW-PCfighter eller vores verdens kendte antispam løsning, SPAMfighter Pro. Vi hjælper jer med at overvåge jeres kundedatabase og tilføje nye kunder. Produkterne kan være integreret i jeres sortiment inden for få uger.

SPAMfighter OEM Software program giver jer adgang til straks at øge jeres sortiment uden at skulle benytte udviklere, og I kan nemt nå nye kunder over hele verdenen med vores oversatte brugerflade.

Vores OEM Software program er perfekt for udgivere, affiliates og ESD, der straks kan udvide deres produktsortiment uden behov for programmering og udvikling. Samtidig er det også nemt at få nye kunder globalt. Produkterne har samtidig en særdeles høj konverteringsrate på over 20% - det betyder at ud af de kunder, der henter produktet, betaler 20 %. Vores OEM Software Program er et af de bedste i branchen, vi har mange store kunder rundt om i verdenen og vi er tilstede på alle kontinenter - med over 2,5 millioner solgte licenser på hvert kontinent.

Kontakt os her

Vores OEM team vil arbejde sammen med jer for at finde den bedste løsning, som matcher jeres behov. Kontakt os her for at høre mere om de muligheder, vi kan tilbyde vores partnere.

Krav for at kunne blive en del af SPAMfighter OEM Software Programmet

  • I er parate og i stand til at markedsføre produktet under eget navn.
  • I har en velkendt distributionskanal.
  • Er i stand til at håndtere tekniske support.
  • I har ikke brug for eller begrænset brug for support fra SPAMfighter til at markedsføre jer.

OEM Software Program Funktioner

Engageret Implementeringsteam

Et engageret team, der vil støtte med implementering, uddannelse af værktøjer / moduler og med salg / marketing.

Indhold/Oversættelsesmodul

Vi giver dig adgang til en webapplikation, der gør det muligt at gennemse, opdatere og oversætte tekster i installationsprogrammet, softwarekernen og brugergrænsefladen.

OEM Software Partner Toolkit

I får adgang til et online modul, som kan vise jer live statistikker med installationer, afinstallationer, aktiv/ikke-aktiv brugere, land, version og sprog.

Brugerdefineret Branding

Vi kan hjælpe jer med individuelt at tilpasse aspekter af dit OEM Software fra branding til æstetik til indhold og endda sprog gennem en speciel introduktionsguide.

Oversættelser og tilpasninger til landespecifikke forhold

SLOW-PCfighter og SPAMfighter Pro er tilgængelige på 22 forskellige sprog, så jeres nye OEM Software kan lokaliseres med grafik og sprog efter behov.

En simpel partnerskabs model, som sikrer dit firma løbende indtjening og vækst.
Priser

Vores OEM team vil arbejde sammen med jer for at finde den bedste løsning, som matcher jeres behov. Kontakt os her for at høre mere om de muligheder, vi kan tilbyde vores partnere.