Selecteer een taal:

OEM Software Partner Programma - Vergroot de waarde van uw opbrengsten met onze Private Label Oplossing

Vergroot uw marktaandeel en opbrengsten met onze OEM Software

Bent u op zoek naar OEM Software die hoog omzetbaar is en volledig in uw logo's, grafische media en tekst omgezet kan worden? Kies één van de bekroonde en geweldig verkopende producten als de register cleaner SLOW-PCfighter of de anti-spam oplossing SPAMfighter Pro als OEM Software product. Wij zullen u helpen uw doelgroep in geld om te zetten en nieuwe klanten aan te trekken door u binnen een paar weken het recht te geven om een nieuw product te gebruiken om op de markt te brengen.

De SPAMfighter OEM Software geeft u de mogelijkheid uw productlijn direct uit te breiden zonder dat u middelen voor ontwikkeling nodig heeft en nieuwe klanten wereldwijd kunt bereiken met onze meertalige capaciteiten.

Ons OEM Software programma is zeer geschikt voor uitgevers, affiliates en ESD's om direct hun productlijn uit te breiden zonder dat ontwikkeld hoeft te worden en wereldwijd nieuwe consumenten te bereiken met een hoog omzetbaar product, meer dan 20% van de mensen die downloaden, betaalt voor het product. Ons OEM Software programma is de beste in de top van industriële bedrijven ter wereld met consumenten en is vertegenwoordigd op elk continent - meer dan 2,5 miljoen verkochte licenties.

Neem hier contact met ons op

Neem contact op met ons Business Development team voor meer informatie over onze OEM Software oplossingen.

Voorwaarden om mee te doen aan het SPAMfighter OEM Software programma

  • U bent bereid en in staat om uw product onder uw eigen merknaam te promoten.
  • U beschikt over een bekend en omvangrijk distributiekanaal
  • U bent in staat technische ondersteuning te bieden.
  • U heeft geen of zeer weinig ondersteuning van SPAMfighter op het gebied van promotie nodig.

OEM Software Programma Functies

Toegewijde Implementatie/Uitvoerende Managers

Een toegewijd account management team zal uw projectimplementaties ondersteunen, training bieden voor product management tools/modules en uw verkoop en marketing behoeften ondersteunen.

Inhoud/Vertaal Module

Wij geven u toegang tot een web interface die het mogelijk maakt de tekst in het installatieprogramma, de software applicatie en de GUI opnieuw te bekijken en te updaten.

OEM Software Partner Toolkit

Wij geven u toegang tot onze online toolkit module, welke u in staat zal stellen om realtime statistieken per installatiedatum, deïnstallaties, actieve/non-actieve gebruikers, land, versie en gebruikerstaal weer te geven.

Gebuik van uw eigen merknamen en aanpassingen naar uw wensen.

Wij kunnen u helpen, door middel van een stapsgewijze handleiding, de individuele facetten van uw OEM Software aan uw wensen aan te passen, van merknamen en esthetische tot inhoudelijke aspecten en zelfs taal.

Op lokale behoeften afstemmen

SLOW-PCfighter en SPAMfighter Pro zijn beschikbaar in 22 verschillende talen, dus uw nieuwe OEM software kan op lokale behoeften afgestemd worden met grafische media en de talen die uw markt vereist.

Een eenvoudige partnerschap model, dat ervoor zorgt dat uw bedrijf aanhoudende winstgevendheid en groei heeft.
Prijzen

Neem contact op met ons Business Development team voor meer informatie over onze OEM Software oplossingen.