Selecteer een taal:

Praktijkstudies die SPAMfighter gebruiken

Lees over SPAMfighter ervaringen van onze zakelijke klanten

Het Duitse Rode Kruis gebruikt SPAMfighter als een aanbieder van anti-spamfilter oplossingen.

GRD is een zeer bekende organisatie en daarom erg zichtbaar voor zowel het publiek als spammers. Met werk als een humanitaire organisatie hebben zij niet de middelen voor een forse IT-infrastructuur en zijn zij gedwongen goedkopere alternatieven te vinden om zichzelf tegen spam e-mails, virus aanvallen en andere vergelijkbare bedreigingen te beschermen.

Lees Volledige Verhaal

Opgestart en werkende in enkele minuten, geen configuratie of onderhoud is er nodig.

Bedrijfs- en serverproducten

Museum Volkenkunde - Holland

Museum Volkenkunde selecteerde SPAMfighter om zijn IT omgeving spamvrij te houden. "Het belangrijkste voordeel van SPAMfighter is dat de oplossing niet alleen een reguliere spamcheck biedt, maar ook de wereldwijde SPAMfighter gemeenschap betrekt in haar strijd tegen ongewenste e-mailberichten. Gebruikers die ongevraagde e-mailberichten ontvangen kunnen het bericht als zodanig markeren. Als een voldoende aantal SPAMfighters hetzelfde bericht markeert, zal het filter deze berichten voor gebruikers wereldwijd blokkeren. Deze eigenschappen, in combinatie met de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding van de oplossing, hebben de voornaamste redenen gevormd voor SPAMfighter te kiezen", voegt Taekema toe.

Lees Volledige Verhaal

Bescherming identiteitsdiefstal - GB

IDTP (www.id-theftprotect.co.uk) is one of UK´s leading Identity security firms with high profile customers such as BBC, Lavasoft, Xerobank and Sana Security. Identity fraud is the fastest growing crime in the world.In the US 9.9m people were affected in 2008, a rise of 22 per cent from 2007. Identity fraud is a growing challenge as individuals and businesses don't understand the risks nor do they appreciate how easy it is to steal someone's identity. Furthermore, individuals and businesses are not proactive to this growing crime - they only react when it has happened.

Lees Volledige Verhaal

De anti-spam oplossing bij UMATES is SPAMfighter!

UMATES.com produceert koffers en accessoires voor laptops en is een van de meest vooraanstaande fabrikanten op de markt - de producten worden wereldwijd verkocht. Het bedrijft communiceert voornamelijk via e-mail, dus het is noodzakelijk een oplossing te hebben die spam filtert van normale e-mails. Het bespaart tijd en helpt virussen, malware en andere aanvallen voorkomen. Voor maximale bescherming wilde UMATES een product dat betrouwbaar was met een hoog blokkeringsniveau.

Lees Volledige Vehaal

UniFlip gebruikt SPAMfighter - Spamfilter oplossing bespaart tijd en geld voor een online software service!

Heeft u ooit een brochure, een catalogus of een ander soort groot document online moeten zetten om uw doelgroep de beste service te kunnen verlenen? Dit is waar UniFlip in is gespecialiseerd. UniFlip is professionele en flexibele online software die wordt gebruikt door bedrijven en organisaties in meer dan 60 landen wereldwijd. UniFlip groeit gestaag en klanten blijven terugkomen vanwege de hoge gebruikerskwaliteit en betrouwbaarheid van de service.

Lees Volledige Verhaal

Opgestart en werkende in enkele minuten, geen configuratie of onderhoud is er nodig.

Bedrijfs- en serverproducten

Sensus

Sensus is een onderzoeks consultancy bedrijf dat adviseert over toegankelijke website vormgeving en is gespecialiseerd in technologie ontwikkeling die een ingesloten informatiemaatschappij ondersteunt. Als de ontwikkelaar en beheerder van de bekroonde e-mail service RoboBraille, gebruikt wereldwijd voor vertalingen van electronische documenten naar Braille en auio-bestanden door mensen die slechtziend of dyslectisch zijn, is Sensus blij SPAMfighter te gebruiken om de duizenden dagelijkse RoboBraille-gebruikers van een snelle en accurate vertaalservice vrij van spam te voorzien.

Lees Volledige Verhaal

SPAMfighter's anti-spamfilter oplossing - goed nieuws voor NZ News UK!

De NZ News UK website voorziet zowel de Nieuw Zeelandse expatgemeenschap in Groot Brittannië als de Britse migranten van het laatste relevante nieuws. De uitgeverij was een makkelijk doelwit voor spammers - de gemiddelde spamverhouding was ongeveer 5 spamberichten tegenover 2 valide e-mailberichten. Na het installeren van een server oplossing door SPAMfighter, is NZ News UK nu weer spamvrij.

Lees Volledige Verhaal