Välj språk:

Partnerprogram för white label-mjukvara - expandera ert sortiment snabbt och enkelt

Öka era marknadsandelar och intäkter med vår white label-mjukvara

Är ni på jakt efter en white label-mjukvara som har uppvisat höga konverteringssiffror och som ni kan anpassa fullständigt med er egen logotype, grafik och text? Dra nytta av SPAMfighters prisbelönta och toppsäljande registerrensare SLOWPCfighter och vår lösning mot skräppost, SPAMfighter Pro. Båda mjukvarorna kan nu fås som white label-produkter. Vi hjälper er att öka era intäkter från er redan existerande kundbas samtidigt som ni snabbt når ut till nya kunder genom er nya produkt som ni får tillgång till inom tre till fyra veckor.

Vårt program för white label-mjukvara är ett utmärkt sätt för utgivare, affiliates och ESDer för att expandera sina sortiment utan behov för att avsätta resurser till produktutveckling, samt för att nå ut till nya kunder med en attraktiv produkt. Upp till 20% av alla nedladdningar leder till produktköp. Vårt white label-program är industriledande, med flera toppföretag inom världsindustrin inom vår kundkrets. Med en närvaro i alla världsdelar har vi sålt över 2.5 miljoner licenser.

Partnerprogram för White Label-mjukvara - expandera ditt produkterbjudande på ett enkelt sätt

SPAMfighters white label-program för mjukvara låter er snabbt och enkelt utöka ert produktutbud utan att ni behöver avsätta tid och resurser för produktutveckling, så att ni kan nå ut till nya kunder över hela världen med våra unika språklösningar.

white labe software, white label product

Fördelar med white label-programmet för mjukvara

Dedikerade Implementation/Operational Managers

Ett dedikerat team med account managers kommer att hjälpa er med projektimplementering, produktträning för verktyg och moduler samt marknadsföring.

Modul för innehåll/översättning

Vi ger er tillgång till ett webgränssnitt som låter er granska och uppdatera texten i installationsprogrammet, i mjukvaran samt i användargränssnittet.

Verktyg för OEM-mjukvarupartners

Vi ger er tillgång till ett onlineverktyg där ni i realtid kan granska statistik som kan sorteras efter installationsdatum, avinstallationer, aktiva/icke aktiva användare, land, version och användarspråk.

Anpassad branding och produktanpassning

Vi hjälper er med att individuellt anpassa alla aspekter av er white label-produkt - allt från branding till utseende till innehåll och språk - genom vår instruktionsguide.

Lokalanpassning

SLOW-PCfighter finns tillgängligt för white label-anpassning på 22 olika språk där din mjukvara kan bli lokalanpassad för din marknad.

Vi hjälper er på individuell basis att anpassa alla aspekter av er OEM-mjukvara - från branding och utseende till innehåll och språk - genom vår introduktionsguide.

Kontakta gärna vårt business development team för att få mer information om våra OEM-lösningar för mjukvara.