Välj språk:

Partnerprogram för OEM-mjukvara - öka era intäkter med vår private label-lösning

Öka era marknadsandelar och intäkter med vår OEM-mjukvara

Letar ni efter högkonverterande OEM-mjukvara som fullt ut kan rebrandas med er logotype, er grafik och er text? Välj en av SPAMfighters prisbelönta och storsäljande lösningar som OEM-produkt: SLOW-PCfighter - vårt verktyg för rensning av systemregistret, eller SPAMfighter Pro - vår lösning mot skräppost. Vi hjälper er att öka era intäkter från er existerande kundbas, samtidigt som nya kunder kommer att attraheras av hur snabbt er nya produkt kan nå marknaden - inom bara ett par veckor får ni fullständiga rättigheter till att använda er nya produkt.

SPAMfighters program för OEM-mjukvara ger er tillgång till att snabbt och enkelt expandera ert sortiment utan att behöva avsätta resurser för produktutveckling, och låter er nå ut till nya kunder över hela världen med våra unika språklösningar.

Vårt program för OEM-mjukvara är utmärkt för utgivare, affiliates och ESD'er som snabbt och enkelt vill expandera sitt produktutbud utan att behöva avsätta tid och resurser för utveckling samt för att nå nya kunder över hela världen med en produkt som har uppvisat höga konverteringssiffror - mer än 20% av de som laddar hem produkten köper den. Vårt program för OEM-mjukvara är marknadsledande, och bland våra kunder finns flera av toppnamnen inom industrin. Med en närvaro i samtliga världsdelar har vi sålt mer än 2.5 miljoner licenser.

Kontakta oss här

Kontakta gärna vårt business development team för att få mer information om våra OEM-lösningar för mjukvara.

För att bli en del av SPAMfighters program för OEM-mjukvara måste ni uppfylla följande krav

  • Ni är förberedda på och kapabla till att marknadsföra er produkt under ert eget varumärke
  • Ni har en väletablerad och välkänd distributionskanal med kapacitet för höga volymer
  • Ni kan hantera teknisk support.
  • Ni behöver ingen eller mycket begränsad hjälp med marknadsföring från SPAMfighter

Fördelar med vårt OEM-program för mjukvara

Engagerade Implementation/Operational Managers

Ett engagerat account management-team kommer att stödja er projektimplementering, erbjuda er träning i produkthanteringsverktyg och -moduler samt ge er stöd i frågor om försäljning och marknadsföring.

Modul för innehåll/översättning

Vi ger er tillgång till ett webgränssnitt som låter er granska och uppdatera texten i installationsprogrammet, i mjukvaran samt i användargränssnittet.

Verktyg för OEM-mjukvarupartners

Vi ger er tillgång till vårt onlineverktyg som låter er granska uppdateringar i realtid om installationer, avinstallationer, aktiva/passiva användare, land, version och språkversion.

Anpassad branding och produktanpassning

Vi hjälper er på individuell basis att anpassa alla aspekter av er OEM-mjukvara - från branding och utseende till innehåll och språk - genom vår introduktionsguide.

Lokalanpassning

SLOW-PCfighter och SPAMfighter Pro finns tillgängliga på 22 olika språk - och er OEM-mjukvara kan lokalanpassas med den grafik och de språk som behövs för just din marknad.

En enkel samarbetsmodell som garanterar ditt företag fortsatt lönsamhet och tillväxt.
Utmärkelser

Kontakta gärna vårt business development team för att få mer information om våra OEM-lösningar för mjukvara.