Избор на език
SPAMfighter
Безплатни „Отказ от отговорност" Exchange Server сигнатури в спам филтъра за MS Exchange.

Безплатни „Отказ от отговорност" Exchange Server сигнатури в спам филтъра за MS Exchange.

Каква е политиката за "Отказ от отговорност" сигантури в електронната кореспондеция във вашата компания? Как на практика прилагате тази политика за всеки отдел на компанията?

Правенето на бизнес в днешно време е доста по-сложно, тъй като елетронната кореспонденция освен в основата на успеха, може да се превърне и за сериозен проблем за компанията. По тази причина фирмите използват т.нар "Отказ от отговорност" или "Disclaimer", за да предотвратят евентуални правни последници. Обикновено "Отказ от отговорност" се използва относно запазването на конфеденциолността, както и за промоционални цели. Много популярно е и слагането на сигнатури предупреждаващи за вируси и спам, които показват, че компанията взема насериозно IT сигурността и сканира електронната поща.

Как обикновено добавяте "Отказ от отговорност" сигнатури в Exchange?

Едната възможност е самите потребители сами да добавят сигантури. По този начин съществува риск за допускането на доста грешки. Втора възможност е да се използват вградените в Exchange опции за добавяне на Disclaimer сигантури, което изисква технически умения и тестове и корекция на бъгове. Трета възможност е да използвате скъпи софтуерни решения от трети страни. Най-лесният начин е обаче да използвате SPAMfighter Exchange Module.

SPAMfighter Exchange Module предлага безплатни "Отказ от отговорност" сигнатури, които може да използвате за:

  • Правни последици
  • Промоционални и свързани с брандирането сигнатури
  • Вирус и анти-спам сигнатури
  • Сигнатури с линкове към социални медии.

Вземете безплатно за 30 дни

Free Phone and E-Mail Support

Free Phone and E-Mail Support

Или се свържете с нас на sales@spamfighter.com

Освен безплатни "Отказ от отговорност" сигнатури SPAMfighter Exchange Module предлага ефективно филтриране на вирусите и нежеланото съдържание в електронната поща. SPAMfighter Exchange Module е носител на множество награди и има позитивни оценки от редица Exchange server експерти.

Прочетете повече относно SPAMfighter Exchange Module тук