Избор на език
SPAMfighter

Коментари от потребители на SPAMfighter Exchange Module

"Страхотен продукт! Закупихме 3-годишен абонамент. Трябваше ни само 1 ден от 30-те пробни дни, за да го решим."
Bo Stewart

"Всички мои колеги и аз харесваме Spamfighter и смятаме, че можем да му се доверим. Имахме много малко проблеми, които бързо бяха изяснени. Оценяваме сигурността, отличната поддръжка и бързите отговори от екипа на Spamfighter.
Продължавайте все така.
Много ви благодарим."
Marwan Dajani
IT Manager

"Ще препоръчам продукта ви на всеки, който иска да спре спама."
Craig Sabo

"Просто искам да ви изкажа моите благодарности за чудесния продукт.
След 30-дневният ми пробен период, реших да си закупя 1-годишен абонамент за SPAMfighter, и го направих тази сутрин.
Отново ви благодаря за добрия продукт."
Kevin Chaney

"Използва ли сме няколко други (други от "големите компании") филтри за спам. Те блокираха само 1~5% от всички спам писма. Те просто не следят за нещата, които са важи в тези времена. Спамът е все по-интелигентен и успешно побеждава филтрите.
Ако получавате спам, той винаги се увеличава. От 10 на 50, от 50 на 100, и вече "страдаме" от 900 спам писма всеки ден в нашите пощенски кутии. "Големите" спам филтри, блокираха по-малко от 20.
Търсихме решение на проблема и spamfighter се появи. Уебсайтът изглежда професионално направен и изчистен. А аз харесвам изчистените неща. 30-дневен пробен период (който обикновено не е достатъчен, за да оцениш даден софтуер). Използваме spamfighter вече 2 дни и мога да кажа, че вече съм взел решението да направя поръчка за цялата компания. Продуктът е много добър. Цената е най-невероятна. Вашият продукт достига до милиони, може би милиард хора, защото всеки може да си го позволи. Малки компании, големи компании или дори малко домакинство.
Резултатите са страхотни. От 10 000 спам писма, само 1 се е изплъзнало. Това е голямо постижение!
И нещо друго, което наистина оценявам... Вие се свързвате с мен по наистина персонален начин. Чувствам се длъжен да ви изпрате това писмо.
Само искам да ви кажа, че вършите много добра работа!"
Wesley Eversen

"Това, което наистина ме впечатли е, че инсталирането и употребата е толкова проста, бърза и лесна. Перфектно е за хора, като мен, които разчитат на компютрите в своя бизнес, но нямат време да разучат всичко за тях."
Rob Manger

"Вашето решение е най-доброто, на което съм попадал. Днес закупихме абонамент и нямаме търпение за поща без спам"
Miloslav Vlach
Business Process Solutions s.r.o
Owner

"Отличен продукт! Изненадан съм изключително приятно от лесната инсталация и изпълнение. Ще си го поръчам веднага, защото е най-добрия плъг-ин за сървър, който съм виждал. Искам да ви благодаря и за отличната поддръжка."
Marc Spohr

Очарован съм от вашия продукт и от бързите отговори на екипа ви по поддръжката! Спечелихте си голям фен в мое лице! Много ви благодаря!
Erik Reissenweber