Vælg sprog:
SPAMfighter
Filtrér udgående spam og intern spam på Exchange server med SPAMfighter Exchange Modul

Filtrér udgående spam og intern spam på Exchange server med SPAMfighter Exchange Modul

Har dit firma regler for korrekt brug af e-mail? Hvis ikke, kan dine medarbejdere utilsigtet sende mails, der kan anses for at være spam?

Når firmaer leder efter sikkerheds- og antispam løsninger til Microsoft Exchange servere, er de generelt mere bekymret for indkommende spam og problemet med udgående spam adresseres ofte ikke. Mens indkommende spam er en løbende irritation, er udgående spam også vigtigt for at undgå at blive blacklistet og opretholde et godt ry.

Her er eksempler på de e-mail baserede regler som SPAMfighter Exchange Modul fokuserer på:

Upassende e-mails:
Afsendelse af e-mails der indeholder upassende sprog eller diskriminerer

Vittigheder og YouTube links
Afsendelse af links til YouTube eller lignende sider

Vedhæftede filer
Afsendelse af vedhæftede filer såsom regneark og præsentationer

Gruppemails
Afsendelse af e-mails til kunder med fx flere end 25 modtagere

Caps Lock
Afsendelse af e-mails med for mange store bogstaver

Modtagerfilter
Afsendelse af e-mails til @facebook.com eller andre domæner, der ikke har relevans for firmaet

Udover at filtrere såvel indkommende som udgående spam, filtrerer SPAMfighter Exchange Modul også intern spam. De opsatte regler for afsendelse af mails til kunder kan også aktiveres for e-mails, der sendes mellem medarbejderne på Exchange serveren. Mange firmaer kæmper med tab af produktivitet pga. intern spam, som omfatter vittigheder, YouTube links og andre distraherende e-mails, og enten har de ikke engang et internt regelsæt eller også har de bare svært ved at håndhæve det.

Hvorfor bruge SPAMfighter Exchange Module til at filtrere udgående og intern spam på Exchange server?

Håndhæv et e-mail reglement

Ved at etablere et regelsæt for korrekt anvendelse af e-mail som et professionelt værktøj kan du hjælpe dit firma med at forbedre brugen af e-mails, og derved minimere risikoen for skader og søgsmål pga. uhensigtsmæssig brug af e-mail. SPAMfighter Exchange Modul hjælper med at håndhæve et e-mail reglement.

Undgå at blive blacklistet

Ved at sikre at dine medarbejdere ikke sender mails af sted til store grupper og udgående spam uden dit kendskab kan du forbedre dit e-mail ry.En enkelt e-mail konto kan ødelægge dit e-mail ry og påvirke leveringen af e-mails fra alle konti. SPAMfighter Exchange Modul hjælper med at beskytte dit ry.

Vi lytter til vores brugere og forhandlere!

Med SPAMfighter Exchange Modul version 5 lanceres filtrering af udgående og intern spam på baggrund af værdifuld respons fra vores glade kunder over hele verden. SPAMfighter Exchange Modul filtrerer naturligvis stadig effektivt spam og virus på Exchange server, og har modtaget adskillige priser. Læs mere om SPAMfighter Exchange Modul til Microsoft Exchange server her.


Få 30 dage helt gratis

Gratis telefon- og e-mail support

Gratis telefon- og e-mail support

eller kontakt os på sales@spamfighter.com

Supporterede virtuelle miljøer

Supporterede virtuelle miljøer