Επιλογή γλώσσας

Επαγγελματικές Περιπτωσιολογικές Μελέτες για τη χρήση SPAMfighter

Διαβάστε τις εμπειρίες των επιχειρηματικών πελατών μας με το SPAMfighter

Ο Γερμανικός Ερυθρός Σταυρός χρησιμοποιεί το SPAMfighter σαν πάροχο λύσεων φίλτρων anti spam.

Η GRD είναι μία οργάνωση υψηλού προφίλ και κατά συνέπεια ιδιαίτερα προσβάσιμη τόσο στο κοινό όσο και στους spammers. Σαν ανθρωπιστική οργάνωση δεν έχουν τους πόρους για να ξοδέψουν τεράστια ποσά σε υποδομές Πληροφορικής και είναι αναγκασμένοι να βρίσκουν οικονομικότερες εναλλακτικές, για να προστατεύονται από μηνύματα spam, επιθέσεις ιών και άλλες παρόμοιες απειλές.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Θα είστε έτοιμοι για δράση σε λίγα λεπτά, δεν απαιτείται ρύθμιση παραμέτρων ή συντήρηση

Επιχείρηση και προϊόντα διακομιστή

Μουσείο Volkenkunde - Ολλανδία

Το Μουσείο Volkenkunde επέλεξε το SPAMfighter για να διατηρήσει το περιβάλλον Πληροφορικής τους καθαρό από spam. "Το κύριο πλεονέκτημα του SPAMfighter είναι πως η λύση αυτή όχι μόνο προσφέρει τακτικό έλεγχο spam, αλλά επιπλέον εμπλέκει την παγκόσμια κοινότητα SPAMfighter στο αγώνα ενάντια στα μαζικά διαφημιστικά μηνύματα. Οι χρήστες που λαμβάνουν ένα ανεπιθύμητο μήνυμα μπορούν να το επισημάνουν ως τέτοιο. Αν ένας ικανοποιητικός αριθμός χρηστών SPAMfighter επισημάνουν το ίδιο μήνυμα, το φίλτρο θα μπλοκάρει τα μηνύματα αυτά για όλους τους χρήστες σε όλο τον πλανήτη. Αυτές οι ιδιότητες, σε συνδυασμό με την εξαιρετική σχέση τιμής/ποιότητας του προϊόντος, είναι τα κύρια κριτήρια τα οποία μας οδήγησαν στην επιλογή του SPAMfighter," πρόσθεσε ο Taekema.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο

ID-Theftprotect - Μεγάλη Βρετανία

IDTP (www.id-theftprotect.co.uk) is one of UK´s leading Identity security firms with high profile customers such as BBC, Lavasoft, Xerobank and Sana Security. Identity fraud is the fastest growing crime in the world.In the US 9.9m people were affected in 2008, a rise of 22 per cent from 2007. Identity fraud is a growing challenge as individuals and businesses don't understand the risks nor do they appreciate how easy it is to steal someone's identity. Furthermore, individuals and businesses are not proactive to this growing crime - they only react when it has happened.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Η λύση anti spam στην UMATES είναι το SPAMfighter!

Το UMATES.com παράγει τσάντες μεταφοράς και αξεσουάρ για laptops και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στην αγορά - τα προϊόντα τους πωλούνται παγκοσμίως. Η εταιρεία επικοινωνεί κυρίως μέσω e-mail, και έτσι είναι απαραίτητο να έχουν μία λύση που θα φιλτράρει τα μηνύματα spam από τα κανονικά e-mail. Εξοικονομεί χρόνο και βοηθάει στην αποφυγή ιών, κακόβουλου λογισμικού και άλλων επιθέσεων. Για μέγιστη προστασία το UMATES ήθελε ένα προϊόν που θα είναι αξιόπιστο και με υψηλό ποσοστό μπλοκαρίσματος.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Το UniFlip χρησιμοποιεί το SPAMfighter - Η λύση φιλτραρίσματος spam εξοικονομεί χρόνο και χρήμα για την online υπηρεσία λογισμικού!

Είχατε ποτέ την ανάγκη να δημιουργήσετε ένα φυλλάδιο, ένα κατάλογο ή κάποιο άλλο είδος μεγάλου εγγράφου online έτσι ώστε να δώσετε στο κοινό σας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες; Αυτό ακριβώς είναι το σημείο που ειδικεύεται το UniFlip. ΤοUniFlip είναι ένα επαγγελματικό και ευέλικτο online λογισμικό που χρησιμοποιείται από εταιρείες και οργανισμούς σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το UniFlip αυξάνεται σταθερά και οι πελάτες επιστρέφουν και πάλι χάρη στην υψηλή χρηστικότητα και την αξιοπιστία της υπηρεσίας.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Θα είστε έτοιμοι για δράση σε λίγα λεπτά, δεν απαιτείται ρύθμιση παραμέτρων ή συντήρηση

Επιχείρηση και προϊόντα διακομιστή

Sensus

Η Sensus είναι μία συμβουλευτική οργάνωση βασισμένη στις έρευνες, που παρέχει προτάσεις για το σχεδιασμό προσβάσιμων ιστοσελίδων, και ειδικεύεται στην τεχνολογική ανάπτυξη που υποστηρίζει μία αποκλειστική κοινωνία πληροφορίας. Ώντας ο δημιουργός και διαχειριστής της βραβευμένης υπηρεσίας e-mail RoboBraille, που χρησιμοποιείται παγκοσμίως για την μετάφραση ηλεκτρονικών εγγράφων σε Braille και αρχεία ήχου από άτομα που έχουν προβλήματα όρασης ή δυσλεκτικοί. Η Sensus είναι ικανοποιημένη με τη χρήση του SPAMfighter για να παρέχει καθημερινά στους χιλιάδες χρήστες του RoboBraille με μία υπηρεσία μετάφρασης, γρήγορης και αξιόπιστης, προστατευμένη από spam.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Η λύση αντισπαμικού φιλτραρίσματος SPAMfighter - καλά νέα για το NZ News UK!

Το website του NZ News UK παρέχει στην κοινότητα των πολιτών της Νέας Ζηλανδίας στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και στους Βρετανούς μετανάστες με τις τελευταίες σχετικές ειδήσεις. Η εκδοτική εταιρεία ήταν ένας εύκολος στόχος για τους spammers - κατά μέσο όρο η αναλογία ήταν 5 μηνύματα spam προς 2 αυθεντικά e-mail. Μετά την εγκατάσταση μίας λύσης για server από την SPAMfighter, το NZ News UK είναι τώρα και πάλι καθαρό από spam.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο